Hos iExpert tilbyder vi reparation af samtlige iPhone modeller. Vi er et professionelt værksted, som brænder for det vi laver, og et team som går op i kvalitet mere end noget andet. Vi bruger kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, når vi foretager reparation af iPhone.

Vi kan reparere alle skader på alle iPhones!

Lige meget hvad din iPhone fejler, så kontakt os for et tilbud på en iPhone reparation. Vi reparerer alle skader på iPhones hurtigt og effektivt, f.eks.:

  • Skift af glas
  • Skift af kamera
  • Skift af bagcover
  • Skift af batteri

Vi er specialister i skift af glas på iPhone

Den suverænt mest hyppige reparation af iPhones, som vi støder på, er skift af glas. Det sker ofte, at iPhone skærmen bliver beskadiget, hvis telefonen eksempelvis bliver tabt på et hårdt gulv. Se vores lave priser på skift af glas på iPhones her på denne side.

iPhone reparation i København, Aarhus & Herning

Det er selvfølgelig utroligt ærgerligt at stå med en ødelagt iPhone, men det er dog heldigvis ikke altid nødvendigt at købe en helt ny telefon eller for den sags skyld vente dage eller uger på at den bliver repareret. Hvis du kommer forbi vores eksperter i København, Aarhus eller Herning kan vi i mange tilfælde reparere din iPhone på under 30 minutter og det er desuden til billige priser. Vores fejlsøgninger er helt gratis.

Vi ser frem til at betjene dig og din iPhone i en af vores afdelinger. Find din iPhone reparation i en by nær dig her:

kom i gang

Send os din iPhone med posten

Har du ikke mulighed for at komme forbi en af vores afdelinger, er det naturligvis også muligt at sende din iPhone til os med posten. Se hvordan du sender din iPhone med posten her.

Har du spørgsmål vedrørende reparation af din iPhone, kan du udfylde formularen her til højre på siden.
Oplys gerne:
– Navn og kontaktoplysninger
– Hvilken model det er? (iPhone 3G, 3GS eller 4)
– Hvad der skal repareres?

Når vi har modtaget din forespørgelse, vil vi kontakte dig samt rådgive dig til den rette iPhone reparation.