iPhone 5c reparation

Har du tabt din iPhone 5c hårdt ned på gulvet, og dermed blevet den uheldige ejer af en iPhone 5c med en ødelagt skærm? Frygt ej! Vi yder hurtig og billig iPhone 5c skærm udskiftning, så din telefon igen kan se yndig ud. Skulle din telefon fejle andet efter det hårde tab, er dette hellere ikke et problem for os. Hos iExpert reparerer vi stort set alle fejl, mangler og skader der skulle være på din iPhone 5c inkl. de typiske reparationer:

Vores professionelle team står klar til at servicere dig og rådgive dig til den rette iPhone 5c reparation. Skulle du være i tvivl om hvad din iPhone 5c fejler, kan du med fordel indlevere din iPhone til en gratis diagnose. Vores teknikere, som er eksperter på området, vil foretage en række tests, hvorudfra de vil kunne rådgive dig samt afgøre, hvilken reparation, der er nødvendig for at få din iPhone 5c til at fungere igen. Diagnosen kan vælges gratis eller som express, hvor vi i express diagnosen sørger for at stille diagnosen indenfor 24 timer. Selve diagnosen kan også benyttes hvis du har andre ønsker for din iPhone 5c end den oprindelige skade du ønsker repareret, som fx væskeskade. En våd iPhone 5c er ikke altid enden for den, og vi kan i de fleste tilfælde få liv i din iPhone 5c ved at foretage de nødvendige reparationer samt udskiftninger.

iExpert er i København, Århus og Herning

Du kan altid indlevere din iPhone 5c hos din nærmeste afdeling når det passer dig bedst. Mange af vores iPhone reparationer bliver foretaget indenfor en time, og dette er helt uden tidsbestilling. Du kan indlevere din ødelagte iPhone 5c til reparation i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning. Vores medarbejdere står klar til at rådgive samt servicere dig, og du kan trygt efterlade din iPhone 5c til reparation hos dem. Inden påbegyndelsen af reparationen vil du blive informeret om, hvornår du kan afhente din telefon igen.

Skulle vores åbningstider ikke passer dine dage, har du også muligheden for at sende din iPhone 5c til reparation hos os. Vi sørger for den nødvendige reparation, og sender den retur til dig uden ekstra omkostning. Klik her for at læse mere om vores postservice reparation.

Har du spørgsmål til hvilken iPhone 5c reparation du skal vælge eller blot brug for rådgivning, kan du kontakte os på tlf.: 70 77 77 07 eller på mail kundeservice@iexpert.dk. Vi ser frem til at kunne betjene dig på et af vores værksteder i København, Århus eller Herning.

Er du på udkig efter en reparation af en anden iPhone model?

Vi udfører også andre iPhone reparationer.

Find din iPhone reparation her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: