Få repareret din iPhone i Århus i dag

Det er ærgerligt når uheldet er ude og det går udover ens kære iPhone. Heldigvis er det ikke nødvendigt at købe en ny telefon, for en reparation kan udføres på kort tid. Hos iExpert kan du få repareret din iPhone i Århus på under én time, og det er tilmed billige reparationspriser. Vores afdelinger i Århus består af professionelle teknikere, som har set nogle af de værste skader, men har repareret dem alle problemfrit.

Vi benytter os kun af gennemtestede reservedele, som er af den bedste originale kvalitet, så du er sikret en iPhone i perfekt stand når den er blevet repareret.

Bor du i Århus og skal have din smartphone repareret, er vores eksperter tæt på dig. Du finder vores afdelinger her:

Hvorfor vælge iPhone reparation hos iExpert?

  • Gratis fejlsøgning
  • Fornuftige priser
  • Reparation på 30-60 minutter
  • Originale reservedele af høj standard
  • Reparation af alle modeller
  • Landets bedste Mobil Serviceværksted (kåret for 4. gang)
  • Central beliggenhed i Toldbodgade 8 & Bruun’s Galleri
  • 2 års garanti på udskiftede dele
  • Nem parkering ved begge værksteder i Århus

Erfarne teknikere er klar til at hjælpe dig og din iPhone

Får du din smartphone repareret hos iExpert i Århus, får du den repareret af erfarne teknikere der har udført alle former for iPhone reparationer. I de fleste tilfælde kan vi reparere din telefon mens du venter eller benytter dig af shoppingmulighederne i nærheden – og du kan komme forbi helt uden tidsbestilling. Hos iExpert tilbyder vi nemlig walk-in service for at gøre det lettere for vores kunder at få deres defekte smartphone repareret hurtigt og effektivt.

iExperts butikker ligger centralt i Århus, så der både er mulighed for at tage offentlig transport eller parkere sin bil i nærheden, da vi mener, at en reparation skal gå smertefrit til. Er det ikke muligt at komme forbi vores værksted, eller er det for besværligt, kan du også sende din iPhone til os med posten.

Du kan trygt sende din enhed direkte til vores værksted i Toldbodgade i Århus. Når vi modtager din enhed, sørger vores teknikere for at reparere den for fejl og skader.

Vi reparerer alle de typiske skader

De skader vi typisk ser, er fysiske skader påført ved et fald på en hård overflade, som kræver en skærm- eller glasudskiftning. Dette er et af de hyppigste iPhone reparationer vi ser, så derfor tilbyder vi naturligvis konkurrencedygtige priser på denne type reparation. Mangler du derfor en hurtig og billig løsning, kan du med fordel komme ind til vores butik i Århus og tale med en af vores eksperter.

Vi tilbyder at foretage en gratis diagnose af din iPhone hvis du er i tvivl om hvad den fejler eller hvilke reparationer der er nødvendige, for at den virker optimalt igen. Det er helt uforpligtende og du får op til 2 års garanti hvis du vælger iExpert til at stå for din reparation. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og selve reparationen, så du behøver ikke bekymre dig om, om reparationen er vellykket eller ej.

Se vores adresse herunder eller udfyld skemaet til højre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

iExpert Aarhus