Hurtig og effektiv iPhone 15 reparation

Har uheldet har været ude, og er din nye iPhone 15 blevet beskadiget? Det kan vi løse hurtigt og effektivt, og endda med garanti på alle reparationer.

Vi har altid reservedele på lager, og udfører de fleste reparationer på under en time, så du er hurtigt videre med en velfungerende telefon. Du behøver ikke bestille tid til reparationen – du dukker bare op på et af vores værksteder.

Alle vores teknikere er højtuddannede og opdaterede på reparation af alle modeller af iPhones. Det gælder også de allernyeste på markedet, så hos os kan du være sikker på, at din telefon er i kyndige hænder.

Vi tilbyder iPhone 15 reparation over hele landet

Find dit nærmeste iExpert-værksted herunder:

iExpert Toldbodgade – Aarhus C

Quickrep Field’s – København S

iExpert Herning


Indsend din iPhone 15 til reparation

Har vi ikke et værksted tæt på dig? Se her, hvordan du let indsender din enhed til os. Vi arbejder også hurtigt, selvom du har sendt din iPhone 15 ind til os, så du kan forvente at modtage den retur allerede 2-3 hverdage efter din pakke er ankommet os os.

Vi glæder os til at give din iPhone et nyt liv!

iPhone 15 – Hurtig processor og standard batteri

Chippen i iPhone 15 har følgende specifikationer:

  • A16 Bionic-chip
  • 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner
  • 5-core GPU
  • 16-core Neural Engine

iPhone 15 – USB-C forbindelser

iPhone 15 har USB-C stik som virker som opladeport, display port. USB-C på iPhone 15 understytter USB-2 med datahastigheder op til 480Mb/s

iPhone 15 Opladning og Batteri

iPhone 15 har følgende lade- og batteri specifikationer:

  • Indbygget genopladeligt litiumionbatteri
  • Trådløs MagSafe-opladning op til 15 W
  • Trådløs Qi-opladning op til 7,5 W

Mobilen kan lades op relativt hurtigt, op til 50 % opladet efter ca. 30 minutter.

Batteriet i iPhone 15 er på 4,383mAh. Detter er ikke nogen store forbedring ift. iPhone 14 mobilen. iPhone 15´s batterilevetiden er på 26 timer.

Bliver batteriet på din iPhone 15 beskadiget; lader ikke, er svulmet op, eller det opfører sig på en uvandt måde, tyder det på et at det er slidt eller defekt som trænger til udskiftning. Indsend din mobilen til os, så reparerer vi batteriet for dig og puster nyt liv i din nye iPhone 15 mobil.

Har du en af de andre mobiler fra iPhone 15-serien såsom iPhone 15 ProiPhone 15 Pro MaxiPhone 15 Plus, så reparerer vi dem også for dig.