Motorola reparation

Her kan du læse om vores reparation af Motorola telefoner og smartphones. Har du været ude for et uheld, og opdaget at din smartphone ikke virker optimalt? Måske et knust glas? Uheldet kan ske selv for den mest påpasselige person, men heldigvis kan vi hos iExpert klare din Motorola reparation. Når du indleverer din Motorola telefon til reparation hos os, er du altid garanteret at vi benytter de bedste reservedele på markedet, og yder hele 2 års garanti efter endt reparation. Kundetilfredsheden er vigtig for os, hvorfor vi typisk reparerer din Motorola telefon samme dag, du indleverer den. Udover dette tilbyder vi også vores kunder en gratis diagnose af deres Motorola smartphones.

Reparation af Motorola Nexus og Motorola Moto

Vi er eksperter på de gamle og nye Motorola enheder. Har du f.eks. fået ødelagt din Motorola Nexus eller Motorola Moto mobil kan du trygt indlevere din mobil hos os. Vi vil sørge for reparationen uanset hvilke tab den har fået eller hardwarefejl den har. Vi tester din telefon før og efter reparationen så du er sikret en god telefon igen. På denne side vil du finde priser på de gængse Motorola reparationer. Kan du ikke finde din Motorola model kan du komme ind med din telefon, hvor vi vil oplyse dig prisen på din Motorola mobil reparation.

Driller telefonen, og er du usikker på om der tale om en reparation kan du indlevere den til en diagnose. Vores eksperter vil teste din Motorola telefon 100% igennem, og finde ud af hvor fejlen stammer fra. Selve undersøgelsen kan vælges gratis. Efter diagnosen vil vores teknikere kontakte dig hvis det er noget vi kan lave, og i så fald hvad det vil koste dig at få rettet på fejlen. Prisen der bliver oplyst efter diagnosen er uforpligtende.

Hurtig reparation af Motorola

Hos iExpert har vi lange åbningstider, og vi giver dig muligheden for at indlevere din enhed alle ugens dage i Århus og København. Passer vores åbningstider dig ikke, tilbyder vi dig også muligheden for at sende din Motorola telefon ind til vores værksted. Vi går op i at udføre reparationerne hurtigt, uanset hvordan din telefon bliver indleveret.
Du kan altid finde os i København, Århus og Herning hvor vores teknikere står klar til at tage imod din Motorola smartphone.

Vi ser frem til at betjene dig og din telefon. Kom i dag, og få en hurtig Motorola reparation.