Har du ridset din iPhone, løber batteriet tør inden det bliver aften eller slukker den midt et opkald eller mens du tjekker din kalender? Uanset hvad der er galt med din iPhone, så kan vi hurtigt finde fejlen og udføre en hurtig men effektiv iPhone 4S reparation i en af vores butikker i Field’s i København, Toldbodgade i Århus eller Bredgade i Herning.

Vi laver alle de typiske iPhone 4s reparationer inkl.:

Fortvivl ikke, men kom ind til os. Ofte kan vi klare din iPhone 4S reparation på under en halv time og fikse din mobil ved kvalitets reservedele, mens du venter eller klarer et par ærinder. Så kan du hurtigt komme videre og igen have en telefon, der er som ny. Vi giver 2 års garanti på alle de dele vi har anvendt, så du kan være sikker på, at din mobil igen virker 100 procent som den skal.

Billig iPhone 4S reparation

Vi kan love en hurtig reparation af din iPhone 4S, men hvad med prisen?

Vores priser ligger på 200 til 700 kroner alt efter størrelsen af skaden og behovet for nye reservedele. Hvis du har brug for et nyt bagcover eller et jailbreak af din iPhone 4S skal du nøjes med at give 200 kroner, mens en reparation af skærmen koster lidt mere. Her kan du vælge mellem en original skærm eller vores egen prisvenlige produktion til iPhone 4S reparation.

Er din iPhone 4S defekt uden at mobilens hardware ser ud til at fejle noget? Så lad os efterse din telefon for fejl på software. Det er ganske gratis, og vi kan hurtigt lokalisere hvad der skal til for at din iPhone igen fungerer hurtigt og stabilt. Så snart vi har fastsat en diagnose vil vores tekniker tale med dig om, hvilken reparation din iPhone 4S har brug for, og hvor meget det vil koste. Så kom ind til os hvis din mobil opfører sig problematisk og lad os hjælpe med fejlsøgning og iPhone 4S reparation.

kom i gang

Kunderne foretrækker iExperts iPhone 4S reparation

Hos iExpert er vi stolte af at være vores kunders foretrukne valg til iPhone 4S reparation. På Trustpilot har vi masser af positive tilbagemeldinger på vores reparationer af alt fra iPhones til tablets. Det betyder meget for os at få denne tilkendegivelse, da vi ser det som vores mulighed for at gøre din hverdag meget nemmere. Hurtig iPhone 4S reparation mens du venter.

Miljøvenlig iPhone 4S reparation

Er din elskede iPhone 4S ved at vise alderstegn eller er du kommet til at ridse den? Så kan en reparation være et miljøvenligt og billigt alternativ til at skulle ud og købe en helt ny mobil.

En ny smartphone indeholder mineraler og andre stoffer, som belaster vores miljø. Du er derfor med til at passe på miljøet når du vælger reparation af din defekte eller ridsede iPhone 4S i stedet for at bruge penge på en ny. Vores teknikere har stor erfaring med at reparere iPhones, og vi står klar til at få din iPhone 4S hurtigt på højkant igen.

Vores iPhone 4S reparation udbedrer skaderne

Vi kan klare langt de fleste reparationer uanset hvilken iPhone du har:

 • Reparation af display og bagskærm
 • Problemer med batteriet
 • Nyt cover
 • Dårligt signal/fejl på antennen
 • Reparation af højtalere
 • Reparation af stik til hovedtelefoner
 • Reparation af stik til USB
 • Fejl på mikrofonen
 • Fejl på tænd/sluk knappen, menu- eller volumenknappen
 • Reparation af kamera foran og bagpå
 • Fejl som følge af vandskade

Klar selv mindre iPhone 4S reparationer

Hvis du ønsker selv at udføre en mindre reparation af din iPhone 4S, så er du meget velkommen til at ringe til os og få lidt rådgivning undervejs. Eksempelvis kan du selv udskifte et gammelt batteri ved hjælp af en lille stjerneskruetrækker, en plastik plekter og et sæt rolige hænder. Andre iPhone 4S reparationer som eksempelvis udskiftning af mute-knappen kan være ganske komplicerede, hvorfor vi anbefaler at du kommer ind til os med din telefon. En iPhone er en delikat sag, og det kræver høj koncentration at gennemføre en fejlfri reparation.

Vælg iPhone 4S reparation hos iExpert

 • Vi er kåret til Danmarks bedste mobilværksted
 • Vi udfører reparation på alle iPhone-modeller
 • Vi har åbent mandag-søndag
 • Du får gratis fejlsøgning
 • Reparation på 30-60 minutter
 • Central iPhone reparation i Fields (København), Herning og Århus.
 • Vi anvender reservedele af høj kvalitet
 • Du får 2 års garanti på alle udskiftede dele

Besøg os i dag eller send os din iPhone 4S

Er du alligevel i nærheden skal du bare komme ind med din iPhone, så foretager vi den nødvendige fejlsøgning eller udskifter den defekte del med det samme. Benyt dig af vores høje ekspertise inden for iPhone 4S reparation i København, Århus eller Herning. Du behøver ikke investere i en helt ny telefon når vi nemt kan reparere din iPhone 4S til en god pris.

Find vores afdelinger her:

Fields i København

Bredgade i Herning

Toldbodgade i Århus

Besøg os i dag og kontakt os, hvis du har spørgsmål til iPhone 4S reparation.

Er du på udkig efter en anden iPhone reparation?

Vi har flere års erfaring med reparation af iPhones fra de første modeller til de allernyeste. Vi klarer de fleste reparationer inden for en time.

Se alle iPhone reparationer her!

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: