iPad Air 3 reparation

Er du den stolte ejer af en iPad Air 3, som føler, at det er tid til at nogen kigger på din ødelagte skærm eller din besværlige touch id knap? iExpert har set alt inden for iPad Air 3 reparationer – men den hyppigste er en smadret skærm og en knap der driller, så bare rolig, du er ikke den eneste.

Apple har gjort underværker med den nye iPad Air 3, og iExpert elsker at få den i hænderne. iPad Air 3 har en ultraslank form og skærmen udviser levende farver, så vi forstår godt hvorfor du ikke kan undvære den. Det behøver du heldigvis heller ikke hvis du har behov for en iPad Air 3 reparation, for iExpert reparerer typisk tablets inden for en dag.

iPad Air 3 reparationer

Hos iExpert tilbyder vi en gratis diagnosering af din iPad Air 3, så du først og fremmest forstår hvilken reparation din tablet har brug for. Tilbuddet er helt uforpligtende og vi lover dig, at reparationen ikke behøver koste flere penge end nødvendigt.
Ved du til gengæld hvad din iPad Air 3 fejler, som f.eks. en ødelagt skærm eller en knap der driller – kan du se vores vejledende reparationspriser på iExperts hjemmeside. Vi foretager udskiftning af komplet skærm eller bagcover, men også udskiftning af de forskellige knapper, henholdsvis lydløs knap, power knap eller home knap.

Sidder du med en defekt iPad Air 3 i hånden og overvejer en reparation? Du behøver ikke en tidsbestilling for at komme ind til en af vores centralt beliggende butikker i København, Århus eller Herning. Vores team af eksperter tager imod dig med et smil, og garanterer dig, at du går der fra med et smil og en rolig mave.

iPad Air 3 garanti

Hvis du er bekymret for om en reparation vil hjælpe, så forsikrer iExpert dig, at vi gennemtester din iPad Air 3 før vi afleverer den tilbage. Vi fejlundersøger din tablet, og giver dig et uforpligtende tilbud på hvad reparationen vil koste. Vi garanterer dig, at din iPad Air 3 er i gode hænder. Efter reparationen får du op til 2 års garanti på den udskiftede del, også selvom din Apple-garanti er udløbet. Derfor kan du være helt sikker på din iPad Air 3 reparation bliver udført korrekt.

Trustpilot om iExpert reparationer

Vi er kåret som Danmarks bedste Mobilservice Værksted for fjerde år i træk – og det er ikke en hemmelighed, at vi kan takke vores kunder for dette. Læs om andres erfaringer med os på vores Trustpilot profil. Vi ser frem til at betjene dig i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning.

Er du på udkig efter en anden iPad-reparation?

Find alle vores iPad-reparationer her