Professionel reparation af din iPhone 7

En iPhone 7 er en stor telefon og kan være svær at håndtere. Skulle uheldet ske, og din elskede telefon ikke virker længere, kan vi hurtigt og effektivt hjælpe med at få den på højkant igen.

Vi kan hjælpe med alle iPhone 7 reparationer inkl. de gængse som skærmreparation eller batteriudskiftning, men også hvis mikrofonen er utydelig, hvis kameraet er ødelagt eller din telefon har fået en væskeskade. Uanset hvad der er sket, kan vi hos iExpert klare reparationen.

Hurtig reparation uden tidsbestilling

Vi ved, hvor vigtig din telefon er for dig, og at skulle undvære din smartphone i op til flere dage er ikke til diskussion. Vi er vant til at reparere alle iPhone-modeller – og vi får også hurtigt din iPhone 7 på benene igen.

Langt de fleste reparationer bliver sågar klaret indenfor en time – helt uden tidsbestilling. Bare kom ind forbi et af vores værksteder i hhv. København, Århus og Herning – så laver vi en gratis fejlsøgning på din telefon.

Du finder vores værksteder her:

Vi vil servicere samt rådgive dig bedst muligt inden vi påbegynder en reparation af din iPhone 7. Vores medarbejdere i de forskellige afdelinger kender til næsten alle fejl og skader en iPhone 7 kan pådrage sig, og de vil derfor kunne besvare dine henvendelser hurtigt og effektivt.

Her på hjemmesiden vil du kunne finde priser på de mest populære reparationer. Skulle din reparation ikke stå på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@iexpert.dk eller på tlf.: 70 77 77 07 – så skal vi nok guide dig.

iPhone 7 skærmreparation

iPhone 7 størrelsen kan være en tand for meget for nogle mennesker. Uheldet kan ske når man mindst venter det, og pludselig kan man ende med en iPhone 7, hvor skærmen er gået i stykker.

Uanset hvordan skærmen er blevet ødelagt på din iPhone 7, kan vi hos iExpert klare reparationen. Alle vores teknikere er b.la. blevet oplært i at udskifte skærmen, så vores kunder altid kan nyde udseendet på deres iPhone igen.

Udskiftning af batteri på iPhone 7

Er batteriet på din iPhone 7 sløvt eller dør hurtigt? Så står vi klar til at hjælpe med at udskifte det til et helt nyt batteri. Vores teknikere kender til de typiske iPhone 7 reparationer inkl. udskiftning af batteriet – og kan også gøre det hurtigt og effektivt for dig. Bare kom forbi et af vores værksteder i København, Århus eller Herning – så skifter vi batteriet for dig.

Fandt du ikke din iPhone reparation?

Vi reparer alle typer iPhones inkl. både de helt gamle og de helt nye modeller.

Find alle iPhone reparationer her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: