Står du i den ekstremt uheldige situation, hvor skærmen på din iPhone 4 er knust eller din telefon er gået itu på en anden måde? Overlad trygt din iPhone til iExperts teknikere. Vi har et team af professionelle eksperter som står klar til at hjælpe dig i dag!

Vi tilbyder professionel iPhone 4 reparation og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får din iPhone retur – repareret og klar til brug! Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller standarden af vores iPhone 4 reparationer, og benytter hovedsageligt originale reservedele. Hos iExpert fokuserer vi udelukkende på at udføre en hurtig og effektiv reparation af din iPhone 4, så din beskadigede telefon bliver så god som ny. Vi udfører alle reparationer inkl. de hyppigste:

Akut iPhone 4 reparation København

Vi brænder for det vi laver, og ingen teknisk udfordring er for stor til os! Vi udfører adskillige iPhone reparationer i København (Field’s), Århus og Herning, hvor vi foretager et hurtigt glasskifte mens du venter.

Vi tilbyder iPhone 4 reparation i hele landet, og du behøver ikke bestille tid i forvejen. Er du eksempelvis et smut forbi i København og tilfældigvis i nærheden af Field’s, så bare mød op med din beskadigede telefon. Vores eksperter redder den med det samme!

Ofte tager en iPhone 4 reparation ikke længere end en halv times tid, hvorefter du får din reparerede iPhone tilbage i helt perfekt stand. Så kan du igen surfe på nettet, tjekke din kalender og mødes med dine venner. Du kan naturligvis også sende din iPhone 4 med posten til en afdeling efter eget ønske, hvis du synes det er nemmere. Vælger du denne løsning, skal du blot udfylde vores formular – så reparerer vi din iPhone, så snart vi modtager den i butikken. Kort efter vil vi sende den retur til dig på samme adresse vi modtog den fra, medmindre andet er anvist.

kom i gang

Hvor finder du iExpert?

iExpert tilbyder dig en iPhone 4 reparation i flere afdelinger over hele landet, hvor vi på eget værksted kan udføre enhver hardware- eller softwarefejl.

Hos os får du repareret din iPhone på ingen tid uden du behøver at undvære din telefon i længere tid end højst nødvendigt! Vi ved hvor meget din telefon betyder for dig, og hvor svært det er at undvære en iPhone i flere dage i træk. Derfor tilbyder vi dig en hurtig, effektiv og billig walk-in-service samt praktiske ekspres-reparationer!

På listen nedenfor kan du klikke på den by, som ligger tættest dig, og finde adressen på de forskellige afdelinger i Danmark.

Du finder adresser og kørevejledning her:

Gratis fejlsøgning ved iPhone 4 reparation

Har du en iPhone 4, som opfører sig underligt uden at den har synlige skader? Slukker den uden at blive opfordret til det, virker kameraet ikke eller vil den ikke tænde? Vi foretager den nødvendige fejlsøgning – helt gratis! En drilsk iPhone bliver ofte til et irritationsmoment, og i mange tilfælde er reparation en nødvendighed. Vores reparatører står klar til at hjælpe dig med at få din iPhone 4 til at virke igen. Uanset om den har fået en hardwarefejl eller en softwarefejl, så fikser vi den!

Hos iExpert tilbyder vi dig en helt gratis fejlsøgning og giver dig en god og fair pris på iPhone 4 reparation København, Århus eller Herning. Vi lokaliserer fejlen på ingen tid, og du får svar på hvad der skal til for at helbrede din iPhone 4. Efter diagnosticeringen er det op til dig at tage stilling til om du ønsker den reparation, vi anbefaler. Vi foretager din iPhone 4 reparation med det samme – og ofte mens du venter.

Vores mål er at give dig en god oplevelse og naturligvis en færdigrepareret iPhone 4 som du kan bruge efter bare 30 minutter i vores hænder. Ventetiden kan med fordel udnyttes til cafébesøg eller indkøb, hvor tiden bare flyver af sted.

Hos iExpert får du…

Vi tilbyder dig iPhone 4 reparation på alt lige fra skift af glas, til problemer med kamera, trådløst netværk, volumenknapper, tænd/sluk eller sågar vandskade. Står du i den ærgerlige situation, at din telefon er i stykker, har vi løsningen. Hos iExpert kan vi hurtigt få repareret din iPhone 4, hvis du fx kommer ind med den i vores afdeling i København.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Gratis fejlsøgning
  • Fornuftige priser
  • iPhone 4 reparation på 30-60 minutter
  • Originale reservedele af høj standard
  • Reparation af alle iPhone-modeller
  • Landets bedste Mobil Serviceværksted (kåret for 3. gang)
  • Central beliggenhed i Fields København
  • 2 års garanti på udskiftede dele
  • Nem parkering ved Fields

Garanti og reklamation på din iPhone 4 reparation

Hos iExpert går vi meget op i at overholde alle forholdsregler samt opretholde den bedste kvaltiet i vores servicereparationer. Derfor benytter vi hovedsageligt originale produkter til iPhone 4 reparation og reparation af andre modeller. Vi giver dig 2 års garanti på alle vores reparationer, og det betyder ikke noget, at din 1-årige garanti hos Apple er udløbet.

iExperts garanti omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne i hele 24 måneder.

Har du ubesvarede spørgsmål må du endelig tage kontakt til en af vores afdelinger via telefon eller e-mail. Vores tidsbestilling og support har åbent hver dag mellem 9.00-22.00.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at reparere din iPhone, så den bliver så god som ny – i en fart!

Find din iPhone reparation her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: