iMac 24” A1225 reparationer (2007-2009)

Traditionelt er stationære computer store og klodsede, men Apple har gjort underværker med deres iMac computere. Det er en elegant computer, som bærer præg af Apples stil og enkelthed – men uheldet kan ske for selv den mest forsigtige iMac ejer. Er du uheldig og oplever problemer med iMac hastigheden eller en sort skærm, så er du desværre ikke den eneste.

iExpert har teknikere som dagligt modtager iMac i København, Århus og Herning, og mange ejer en iMac 24” A1225 hvor Apple computeren har mistet sin hastighed og ikke fungerer optimalt, som da den blev købt. Mange oplever, at deres iMac går i stå eller skærmen fryser til, men der kan i virkeligheden være tale om en simpel hardware eller software reparation.

Gratis diagnose og uforpligtende tilbud

Vi foretager gratis diagnoser hvis du skulle være i tvivl om årsagen til at din iMac 24” A1225 ikke fungerer som ny længere. Er din iMac faldet ned fra skrivebordet, har du tabt væske udover computeren eller har børn pillet eller leget med den, så er du langt fra den første som har brug for en fejlsøgning på din iMac. Der kan være tale om kosmetiske reparationer såsom en ødelagt skærm, men måske er du mest utilfreds med computerens hastighed eller en virus som ødelægger din iMac oplevelse. En tekniker ved iExpert vil lave en grundig undersøgelse og fejlsøgning på din iMac 24” A1225 og fortælle dig hvilken reparation, der er nødvendig for at iMac virker optimalt igen. Det er et fuldstændigt uforpligtende tilbud på en iMac reparation – det er din iMac 24” A1225 og dig som bestemmer.

Send iMac med posten eller Walk-in i butikken

Vi tilbyder at tage imod din iMac 24” A1225 med posten, du skal blot følge få og nemme trin: udfyld en formular du kan finde på iExperts hjemmeside, pak din iMac computer ansvarligt ned, send din iMac til reparation hos os og afvent et opkald eller mail fra en vores eksperter. Reparationen af din iMac går ikke i gang før vi har samtykke fra din side, og din iMac sendes tilbage til dig så snart reparationen er udført. Vi betaler retur portoen – og snart har du din iMac i perfekt tilstand igen. Du kan også frit gå ind i en af vores butikker i København, Århus eller Herning uden tidsbestilling, og snakke med en af vores teknikere om hvad din iMac computer har brug for. Vi tager imod walk-in kunder så du ikke skal vente længere end nødvendigt på at få din iMac repareret professionelt.

Nummer 1 på Trustpilot

Vi priser os stolte over at være nummer 1 for fjerde år i streg på Trustpilots hjemmeside. Du kan læse andres hvordan andre oplevede deres iMac reparation hos iExpert. Vi læser alle vores kunders oplevelser og søger konstant at forbedre vores service. Del gerne din oplevelse hos iExpert her.