iPad Mini 3 reparation

Er du den lykkelige ejer af en iPad Mini 3, og nyder du at den nemt kan holdes i én hånd på grund af det lette og slanke design? Vi forstår hvorfor du er lykkelig, og iExpert vil sørge for at du bliver ved med at være glad for din iPad Mini 3, også når uheldet er ude.

Apple har designet en iPad Mini 3 så den har et lavt energiforbrug og samtidig et batteri der kan holde op til 10 timer. Synes du ikke det er tilfældet, at dit batteri har lang levetid, så lad iExpert lave en gratis diagnose af din iPad Mini 3. Der kan være tale om, at der er brug for et iPad Mini 3 batteri skift.

iPad Mini 3 reparationer

Vores eksperter kan reparere din iPad Mini 3 uanset hvor hårdt du har tabt den eller hvor meget væske der er spildt udover. Vi kræver ingen tidsbestilling for at du kan tage første skridt imod at få din iPad Mini 3 repareret. Du kan gå ind i en af vores butikker i København, Århus eller Herning og få en uforpligtende diagnose på din iPad Mini 3. Det vil sige, at iExpert kan fortælle dig hvad den fejler helt gratis, og du kan selv bestemme om vi skal reparere din iPad Mini 3 for dig.

Vi tilbyder bl.a. udskiftning af glas og touch, udskiftning af et slidt bagcover, volume knapper som ikke fungerer på iPad Mini 3, Wi-Fi antenne som driller eller software- og hardwarefejl, som du ikke selv kan løse på din tablet.

Send din iPad Mini 3 af sted med posten

Pak din defekte iPad Mini 3 godt ned i en pakke, og send den til iExperts adresse efter at du har udfyldt en formular du finder på vores hjemmeside, og du vil hurtigt få en pakke retur med en repareret iPad Mini 3 som fungerer perfekt. Så nemt har vi gjort det for dem som sidder med en iPad Mini 3 som er smadret eller langsom. Vores erfarne teknikere tager sig af dit tablet problem allerede samme dag.

Garanti på reparation og reservedele

Når du har fået din iPad Mini 3 retur skal du ikke bekymre dig for om den er i perfekt stand. Vi gennemtester alle enheder efter at de er blevet repareret, og vi sørger for at du ikke skal bekymre dig for din iPad Mini 3. Derudover tilbyder vi 2 års garanti på de fleste reparationer samt reservedele, så du kan være sikker på, at have en iPad Mini 3 der er velfungerende.

Trustpilot

Yes, we can – Vi er nemlig Danmarks Bedste Mobilservice Værksted for fjerde år i træk på Trustpilots hjemmeside. Her kan du læse andres oplevelser af reparationer udført af iExpert, og på denne måde vurdere om vi skal stå for din iPad Mini 3 reparation.