Macbook Pro 13”, Macbook Pro 15” og Macbook Pro 17” reparationer

Er du den heldige ejer af en Macbook Pro bærbar, men savner du følelsen af at have en ny Macbook Pro i hænderne? Teknikerne hos iExpert laver dagligt reparationer på Macbook Pro 13” eller de større Macbook Pro 15” og Macbook Pro 17” for at få dem til at fungere som helt nye igen.
Du er fri for at tidsbestille, da vores Macbook Pro eksperter står til rådighed i en af vores butikker i København, Århus eller Herning. Så kig forbi med din Apple bærbar og få et uforpligtende tilbud på en Macbook Pro reparation.

Gratis diagnose og billige reparationspriser

iExpert garanterer dig en hurtig og smertefri reparation af din Macbook Pro. Vi foretager fejlsøgninger på din Macbook Pro helt gratis – og har du meget travlt, tilbyder vi også Express Diagnose til en billig pris, så du kan få svar på hvad din Macbook Pro fejler allerede samme dag. Vi reparerer alt fra Macbook Pro glas udskiftning, forskellige Macbook Pro harddisk monteringer, virusfjernelser og Wi-Fi problemer til konkurrencedygtige priser. Tvivler du på hvilken Macbook Pro reparation der er den rette for dig, kan vores teknikere forklare dig processen.

Hvilken skærm reparation behøver din Macbook Pro

En Macbook Pro 13” skærm som ikke tænder, en Macbook Pro 15” fryser ved opstart, eller har Macbook Pro 17” smadret skærm? iExpert har set alt, og kan reparere din Macbook Pro uanset størrelsen. De uddannede teknikere kan fortælle dig hvilken skærm reparation din Macbook Pro har brug for, og du kan være sikker på at reparationen udføres på professionel vis. iExpert benytter kun den bedste kvalitet inden for reservedele og så vidt muligt originale reservedele, så din Macbook Pro computer føles som ny efter reparationen.

Macbook Pro reparation tæt på dig

Det behøver ikke være besværligt, da vi er tæt på dig. iExpert befinder sig i centrale beliggenheder i København, Århus og Herning. Det er nemt at finde ud til en af vores butikker, så tag din Macbook Pro 15” under armen, og tal med en af vores Macbook Pro eksperter helt uden tidsbestilling. Vi finder fejlen hurtigere end man forventer, så tag plads mens vi sørger for at lægge en plan for din Macbook Pro reparation. Det er uforpligtende at tale med os, men vi garanterer dig en god service, så du trygt kan efterlade din Macbook Pro hos iExpert. Inden længe er reparationen overstået, og du har en så god som ny Apple bærbar i hænderne.

Trustpilot kårer os som nummer 1 for fjerde år i træk

Vi gør alt hvad vi kan hos iExpert for at være de bedste til Macbook Pro reparationer, så vi stræber hele tiden efter at imødekomme vores kunder og deres Macbook Pro problemer. Du kan læse andres oplevelser med deres Macbook Pro skærme eller fejl – og finde ud af netop hvorfor vi har førstepladsen.