SONY reparation

Her kan du læse om vores reparation af SONY mobiler. Mange af os har været ude for et uheld med vores telefoner og smartphones. Det er naturligvis utroligt uheldigt, men heldigvis vil du hos iExpert.dk få repareret din SONY mobil hurtigt.

Når du vælger at få repareret din smartphone hos iExpert vil du altid være garanteret at vi benytter reservedele af højeste kvalitet med 2 års garanti på de nye dele. Det er med til at give dig en reparation af alle højeste kvalitet. Din tilfredshed som kunde er vigtig, hvorfor vi i langt de fleste tilfælde hurtigt vil kunne reparere din smartphone. Derudover tilbyder vi dig også en uforpligtende og gratis diagnose af din SONY smartphone.

Send din telefon ind til os eller bestil afhentning

Hos iExpert går vi meget op i at udføre reparationerne så hurtigt som muligt, hvorfor du i langt de fleste tilfælde vil kunne modtage din smartphone samme dag som du indleverer den på vores værksted.

Du vil også opleve, at vi er fleksible ift. vores reparationer, da vi tilbyder, at du kan komme forbi med din smartphone, sende den ind til vores værksted eller få den afhentet. Det skulle alt sammen være let tilgængeligt, og hvis du ikke vælger at aflevere den selv, vil du kunne benytte formularen nederst på siden for at komme i kontakt med os og få tilsendt et tilbud.

SONY reparation København

Vi har nu også et servicecenter i Field’s København, hvor du har mulighed for at komme forbi og få en hurtig, gratis og uforpligtende fejlsøgning på din smartphone. I mange tilfælde kan du lade os reparere din smartphone mens du handler. Ved at du vælger iExpert, betyder det at ikke behøver vente flere dage eller uger på at få din telefon repareret.
Hos iExpert gør vi en indsats for at du hurtigt kan komme hjem med en smartphone, der er så god som ny.

kom i gang

Reparationer vi udfører

Du vil opleve at vi reparerer alle nyere SONY og SONY Ericsson telefoner og smartphones. Vi udfører reparationer af alle skader og fejl sket på din SONY telefon. Herunder lcd, glas eller andet der kan være sket med din telefon. Kontakt os og lad os hjælpe dig med din telefon.