Få din iPhone repareret i Herning i dag

Skal du have din telefon til reparation? Her på siden finder du det, du søger! Et professionelt værksted i Herning, der med erfaring i ryggen kan håndtere reparationen af din iPhone til topkarakter. Når skaden er sket, og du må have din smartphone til reparation, så vælg eksperter, der hurtigt og effektivt kan få din trofaste følgesvend på højkant igen. Vi ved selv hvor svært det er, at undvære sin smartphone. Derfor skal reparationen foretages hurtigt og effektivt, så du med det samme kan få din telefon, kalender, spillekonsol, videomaskine og kamera tilbage og gå på flere eventyr!

Nem reparation i Herning midtby

Vi ligger centralt placeret i byen, så du nemt kan komme forbi os og få foretaget en gratis fejlsøgning. Ofte klarer vi reparationen med det samme, eller mens du løber andre af dagens ærinder i nærheden.

Du finder vores værksted i Bredgade i Herninglige overfor Uhrskov Vinhandel.

Hvorfor vælge iPhone reparation hos iExpert?

  • Gratis fejlsøgning
  • Fornuftige priser
  • Reparation på 30-60 minutter
  • Originale reservedele af høj standard
  • Reparation af alle modeller
  • Landets bedste Mobil Serviceværksted (kåret for 4. gang)
  • Central beliggenhed i Bredgade 67
  • 2 års garanti på udskiftede dele
  • Nem parkering – over 30 parkeringspladser få meter fra værkstedet

Send os din telefon med posten

Er det ikke muligt for dig at komme til os, er du også velkommen til at sende din smartphone med posten. Vores eksperter fikser din telefon og sender den retur, når reparationen er foretaget. Du bestemmer selv, om vi skal sende den til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads, og inden længe kan du få glæde af din smartphone igen.

kom i gang

Hvilken reparation har du brug for?

En typisk skade, der kræver reparation, er en smadret skærm. Den skrøbelige glasskærm lever livet hårdt. Heldigvis kan den flotte kvalitetsskærm nemt udskiftes i vores afdeling i Herning. Vi tager os godt af den og sørger for på ingen tid at fikse glasset, så den igen er så god som ny. Vi anbefaler alle uheldige iPhone-ejere at påsætte et beskyttelsesfilm for at undgå situationer med en knust skærm.

Blandt andre hyppige reparationer på vores værksted er skift af kamera og udskiftning af bagsidens cover. Vi er din specialist i iPhone reparationer og tager imod alle modeller, der kræver reparation. Tillige udfører vi også reparation af andre smartphones og tablets.

Konkurrencedygtig priser på din reparation

Vi tilbyder iPhone reparationer til konkurrencedygtige priser, for kvalitet behøver ikke at betyde skyhøje priser. Heldigvis kan de fleste skader udbedres til en fornuftig pris, så du ikke føler dig nødsaget til at købe en helt ny telefon. Klik på din model øverst, for at se prisen på den enkelte reparation. Er du i tvivl om hvilken reparation du står over for, så kontakt os direkte og beskriv problemet. Så finder vi sammen frem til den reparation, du har brug for.

For os spiller det en stor rolle, at du efter en veludført reparation igen bliver glad for din daglige kontakt med din uundværlige, elektroniske makker. Hvis du er tilfreds med den service, vi leverer, vil du forhåbentlig også anbefale os til familie og venner, der eventuelt har været uheldige at få en skade. Kundetilfredshed ligger højt på vores dagsorden.

Kvalitet er vores varemærke

Hos iExpert bruger vi kun gennemtestede og godkendte reservedele, så telefonen stadig er i lige så lækker kvalitet, som da du købte den. Du har nøje udvalgt og med glæde investeret i et flot stykke elektronik, som du bruger hver dag. Det respekterer vi, og vi går op i at behandle den med omhu. Vores erfarne teknikere stræber efter at levere en bedre udgave af din smartphone tilbage til dig, og det med udgangspunkt i den rette reparation – udført af det rette specialist.

Ring til os på tlf.: 70 77 77 07

Er du i tvivl om, hvad din smartphone fejler, er du altid velkommen til at ringe til os. Vores eksperter sidder klar til at besvare din opringning hver dag fra kl. 9 om morgenen til kl. 22 om aftenen. De kan rådgive dig, når du har brug for det. Hos iExpert giver vi ligeledes et overslag på prisen, inden du takker ja til den nødvendige reparation.

Reparation med erhvervsaftale

Mangler virksomheden en reparationsaftale? Vi byder jer velkommen som fast kunde med en attraktiv erhvervsaftale. Med en erhvervsaftale indeholdende iPhone reparation får I hurtigt repareret enhver skade, så jeres medarbejdere atter kan besvare mails, finde vej til jeres kunder og er til at komme i kontakt med. Vi giver gode rabatter og kan naturligvis fakturere elektronisk eller via EAN, hvis I måtte ønske det.

Der er allerede flere virksomheder og organisationer, der nyder godt af en fordelagtig aftale hos iExpert – og vi er også klar til at hjælpe jer.

Se hvordan du finder vores værksted herunder – eller udfyld formularen til højre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.