iPad og Tablet reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din iPad og tablet reparation. I vores tre afdelinger, henholdsvis København, Århus og Herning, udfører vi hurtig og billig reparation af iPad og tablet. Det kræver ingen tidsbestilling, og du kan komme i en af vores afdelinger, og få udført reparationen af din enhed, typisk samme dag.

Har du derfor en iPad med knust glas? En Samsung Galaxy Tab som ikke vil lade? Eller en Sony Tablet som ikke vil tænde? Alt dette kan vi klare hos iExpert. Vi udfører stort set alle former for reparationer på tablets, og mange af reparationerne laves uden tidsbestilling.

Reparationspriser på iPad og Tablet:

På denne side vil du finde reparationspriser på iPad, Samsung, Sony, ASUS og Amazon Kindle. Ejer du en anden tablet end disse, kan du kontakte os på tlf.: 70 77 77 07, eller på mail: kundeservice@iexpert.dk. Vi vil undersøge om det er en tablet vi kan anskaffe reservedele til, og i så fald hvad reparationen vil koste at få lavet.

Har du brug for rådgivning mht. iPad og tablet reparation kan du også kontakte vores kundeservice. Du er også velkommen til at indlevere din iPad eller Tablet i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning. Vores teknikere kan rådgive dig til den rette reparation, og har også muligheden for at gratis undersøge din tablet for fejl samt mangler.

Vi glæder os til at kunne betjene dig med den rette iPad eller tablet reparation.