iPhone 6 Plus reparation

iPhone 6 plus er ikke blot større (med sin 5,5” skærm) end tidligere iPhones, men også tyndere, mere kraftfuld og bemærkelsesværdigt strømbesparende. Til trods for telefonens mange nye kvalitetsfulde software og hardware features, så er den ikke brudsikker. Du kan derfor risikere at ende med en knust iPhone 6 plus skærm i hånden, hvor du har brug for akut reparation.

Den foretager vi!

I sådan en situation er du ikke langt fra hjælpen. Vi reparerer din iPhone 6 Plus på ingen tid, og det betyder, at du ikke behøver at undvære din smartphone mere end højst nødvendigt! Mange af vores reparationer tager mellem 30 og 60 minutter.

Pris på iPhone 6 Plus reparation

På vores side har vi prissat de gængse iPhone 6 Plus reparationer. Derfor afhænger prisen på reparationen af hvad der skal laves på din telefon. Du finder b.la. reparationspriser for batteri skift, udskiftning af ørehøjtaler, skærm reparation og m.m her på siden.

Kan du ikke finde prisen på din iPhone 6 Plus reparation, kan du kontakte vores kundeservice på mail: kundeservice@iexpert.dk eller tlf.: 70 77 77 07, hvor de vil kunne oplyse dig en pris på den nødvendige reparation.

Aflever din iPhone i København, Århus og Herning

Du kan finde vores afdelinger i København, Århus og Herning, hvor vores erfarne teknikere står klar til at supportere dig og tage hånd om din iPhone 6 Plus. Mange af reparationerne på iPhone 6 Plus bliver udført samme dag, og du skal derfor ikke undvære din telefon flere dage. Du kommer ind med din defekte iPhone 6 Plus i en af vores afdelinger, når det passer dig bedst.

Du kan aflevere din iPhone 6 Plus til reparation i en af vores afdelinger fremhævet herunder:

Skulle du være uheldig at bo for langt væk fra en vores afdelinger, så kan du med fordel sende din iPhone 6 Plus til reparation. Vi sørger for at reparere den, således den igen bliver god. Processen er nem og enkel, og i de fleste tilfælde er det en reparation, der bliver foretaget samme dag vi modtager din iPhone.
Vores teknikere ved hvor hårdt det er, at skulle undvære telefonen i flere dage. Derfor udfører vi reparationen hurtigt, så du kan få din iPhone 6 Plus hjem igen.

Læs mere om vores Postservice her.

Leder du efter en reparation af en bestemt iPhone 6-model?

Vi udfører alle iPhone 6 reparationer hurtigt og effektivt inkl. disse modeller:

iPhone 6s reparation

iPhone 6s Plus reparation

Fandt du ikke din iPhone reparation?

Fandt du ikke din iPhone reparation skal du ikke fortvivle.

Du finder alle vores iPhone reparationer her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: