Billig iPhone 3G reparation

Selvom den gamle iPhone 3G ikke længere kan købes af Apple, er det en telefon der bliver brugt flittigt. Det er især forældrene som vælger at give denne model af iPhone til f.eks. deres børn, da den ikke fylder meget med den lille skærm.

Selvom skærmen på iPhone 3G er lille, kan uheldet stadig ske. Glasset kan gå itu, knapperne kan blive sløve m.m., eller man kan være uheldig at tabe telefonen i toilettet. Alt dette forhindrer ikke vores teknikere i at hjælpe dig med en iPhone 3G reparation.
Vi har mange iPhone 3G reservedele på lager, så du altid kan komme ind med din telefon til reparation, når det passer dig bedst. Vores reservedele er af det højeste kvalitet på markedet, og vi kan derfor give dig helt op til 2 år garanti på mange af vores iPhone 3G reparationer.

Skulle du have den gamle iPhone 3G i din skuffe, som du kunne tænke dig at give videre eller bruge igen, men ved ikke om den virker, kan du med fordel indlevere den til en gratis diagnose i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning. Vores team af eksperter vil undersøge din iPhone 3G for fejl og mangler, og derefter rådgive dig til den rette reparation, hvis det kræver en reparation.

Få din iPhone 3G repareret i dag

I København, Århus og Herning står vores teknikere klar til at tage imod din iPhone 3G uanset hvilket problem den skulle have. Telefonen har eksisteret i mange år på markedet, og er en iPhone vi har stor ekspertise samt viden om. Vi har haft, og får stadig, mange iPhone 3G reparationer, og det er en iPhone model der typisk har korte reparationstider. De fleste iPhone 3G reparationer tager 30 – 60 minutter.

iPhone 3G Reparationspriser

Reparationspriserne på iPhone 3G afhænger af hvilken reparation den skal have. Du vil på denne side finde priser på de almindelige iPhone 3G reparationer. Ved du ikke hvad din iPhone 3G fejler, og kan hellere ikke finde reparationen på siden her, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 77 77 07, eller på mail: kundeservice@iexpert.dk, hvor vores kundeservice står klar til at rådgive dig til den rette reparation. Du skal også være velkommen til at komme forbi din nærmest afdeling med din iPhone 3G i København, Århus eller Herning. Her vil vi også kunne servicere samt rådgive dig til den nødvendige reparation af iPhone 3G.