Er din iPhone 5S gået i stykker? Vi tilbyder hurtig og prisbillig iPhone 5S reparation på vores værksteder rundt i landet. Hos iExpert reparerer vi din iPhone 5S mens du venter. Vi ved, at en iPhone er meget mere end bare en telefon, idet den også fungerer som den primære kontakt til dine nærmeste; altså venner, familie og resten af omverdenen. Derudover kan den også være svær at undvære for mange, da det indbyggede kamera bruges til at skabe nye minder – og de gamle billeder må ikke gå tabt. Din iPhone betyder meget for dig, og derfor sørger vi for at give dig en hurtig og effektiv iPhone 5S reparation, så du kan få en funktionsdygtig telefon, der virker som den skal.

Vi anbefaler, at du tager en sikkerhedskopi af din iPhone 5S med jævne mellemrum, og det kan du eksempelvis gøre med iTunes.

Hos iExpert udfører vi iPhone 5S reparationer af højeste standard, og vi går ikke på kompromis med de udvalgte reservedele, der så vidt det er muligt er originale. Vi yder en god service, der sikrer, at du kan overlade din kære iPhone 5S til os og kort tid efter få den retur – så god som ny.

kom i gang

Hurtig og billig iPhone 5S reparation

Hos iExpert reparerer vi din iPhone 5S hurtigt og billigt, og i henhold til den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det gør vi for at sikre dig, at din iPhone 5S bibeholder din værdi og modstår mere. Hos iExpert kan du desuden forvente en god personlig service og den rådgivning, du behøver.

Når vi har repareret din iPhone 5S, kontrollerer vi om den reparerede del virker, som den skal. Du vil således få din telefon tilbage, når vi har testet den for dig, som kun tager et par sekunder. En iPhone 5S reparation udført af iExperts tekniske team er både hurtig og effektiv. Vi stiller høje krav til vores service, og det sørger vi for at du mærker.

Hvis du fremsender din iPhone 5S til vores værksted, er reparationstiden cirka 24 timer, idet fremsendelsen vil tage omkring én arbejdsdag. Derefter sender vi din iPhone retur til dig, og du får besked når den er godt på vej. Hvis du er i nærheden af en af vores butikker, er du altid velkommen til at kigge forbi med din ødelagte iPhone 5S. Vores medarbejdere står altid klare til at tage sig af din iPhone 5S. Du finder vores åbningstider her på hjemmesiden.

 

Stor ekspertise inden for iPhone 5S reparation

iExpert er specialister i iPhone 5S reparationer. Vi reparerer alle skader på din iPhone 5S hurtigt, nemt og til gode priser, og derved slipper du for længere ventetid. Vi har gennem årene udført mange iPhone 5S reparationer hvilket er med til at kvalitetssikre reparationen. Vi er derfor særdeles erfarne inden for de typiske reparationer:

Vores medarbejdere står altid klar til at tage sig af din tilskadekomne iPhone 5S, og giver dig en god service, når du har brug for kompetent rådgivning og reparation.

Det, som differentierer os fra mange andre konkurrenter på markedet, er det høje kvalitetsniveau. Vi tilbyder mange års erfaring og ekspertise inden for iPhone 5S reparation. Lad os tage hånd om din iPhone 5S, så sikrer vi gratis fejlsøgning, hurtig reparation og returnering af en fuldt funktionel telefon.

 

iExpert tilbyder

Hos iExpert tilbyder vi mange forskellige reparationer og services. Vi udfører reparationer inden for udskiftning af glas og bagcover, problemer med kamera, nyt batteri, udskiftning af home-knappen, tænd/sluk knap, volumenknap og mange andre reparationer. Søger du en specifik iPhone 5S reparation, og har du spørgsmål til denne, skal du bare give os et kald eller komme ind med telefonen i én af vores afdelinger.

Hvis din iPhone 5S ikke virker optimalt, men du er i tvivl om hvad den helt præcist fejler, så kan du altid få en gratis fejlsøgning hos iExpert. Derved diagnosticerer vi din iPhone 5S, hvorefter vi tilbyder at reparere den, så du kan få en iPhone, der rent faktisk virker som den skal. Du kan forvente, at vi så vidt det er muligt benytter originale reservedele af højeste standard.

Du er også meget velkommen til at sende os en besked via e-mail eller gennem vores kontaktformular. Herefter bedes du sende din iPhone til os, så vi kan reparere den hurtigst muligt. Selve reparationstiden tager oftest mellem 30 og 60 minutter, så det kan snildt svare sig at komme ind på værkstedet med den i stedet for at benytte postvæsenet.

 

Priser på iPhone 5S reparation:

På hjemmesiden finder du en prisliste over de mest generelle iPhone 5S reparationer. Hvis du efterspørger en iPhone 5S reparation som umiddelbart ikke fremgår på listen, er du velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål.

Vores priser afhænger naturligvis af, hvilken reparation du skal have foretaget. Priserne varierer nemlig på de forskellige reservedele, som vi anvender.

Har du spørgsmål til din iPhone 5S reparation, kan du kontakte os på tlf.: 70 77 77 07 eller på mail kundeservice@iexpert.dk. Vi ser frem til at kunne betjene dig med professionel iPhone 5S reparation på et af vores værksteder i København, Århus eller Herning. Så kan din iPhone 5S blive så god som ny på ingen tid.

Leder du efter en reparation af en anden iPhone type?

Er du på jagt efter en reparation af en anden iPhone type?

Find din iPhone reparation her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: