Hurtig iPhone 3Gs reparation

iPhone 3Gs kom året efter iPhone 3G, og med kun få forbedringer blev denne telefon i sin tid rost til skyerne. Mange har telefonen liggende derhjemme, og nogle bruger den stadig i dag. Skulle du være en af dem, som stadig har denne iPhone, men desværre har været uheldig at tabe den eller påtage en skade, så er dette ikke noget at frygte. Selvom telefonen er en af de ældre modeller af iPhone, er det stadig en telefon vi reparerer på. På denne side finder du priser på de mest almindelige reparationer vi foretager på iPhone 3Gs.

Har vi ikke oplyst prisen på din iPhone 3Gs reparation, eller har du svært ved at finde præcis den reparation der definere den skade eller fejl der er på din iPhone 3Gs, så kan vi udføre en gratis diagnose af din enhed. Vi laver næsten alle former for reparationer på iPhone 3Gs, men nogle gange kræver det en diagnose af telefonen, for at finde ud af hvor fejlen stammer fra. Denne diagnose kan fås gratis, og vi undersøger din iPhone 3Gs for fejl og skader. Efterfølgende vil vores teknikere kontakte dig med en uforpligtende pris på en reparation der passer til din iPhone 3Gs.

Billig iPhone 3Gs glas udskiftning

Man ved aldrig hvornår uheldet rammer en, men hvis det sker, så står vi hos iExpert altid klar til at reparere din iPhone 3Gs. Vi er eksperter i b.la. glas udskiftning af iPhone 3Gs, og det er en reparation vi hurtig kan klare, så du kan få din iPhone med hjem samme dag. Reparationer på iPhone 3Gs er billige i forhold til de nyere iPhone modeller, og vi kan derfor b.la. altid tilbyde billig iPhone 3Gs glas udskiftning. Ikke nok med reparationen er billig, er det også en reparation vi foretager hurtigt. En iPhone 3Gs glas reparation tager typisk 30 – 60 minutter at lave.

Brug for iPhone 3Gs reparation i dag?

Du vil altid kunne finde os i en af vores værksteder i København, Århus eller Herning, hvor vi tilbyder iPhone 3Gs reparation. Du behøver ingen tidsbestilling, og du kan komme når det passer dig bedst indenfor vores åbningstider.

Se vores åbningstider for de enkelte værksteder her:

Så hvad venter du på? Kom forbi med din defekte iPhone 3Gs, og lade os hjælpe dig med den rette reparation.