iPhone 7 Plus skærm reparation

Uheldet kan ske når man mindst venter det, og pludselig kan man ende med en iPhone 7 Plus, hvor skærmen er gået i stykker. Nogle gange er man selv skyld i at glasset gik i stykker, og andre gange er det desværre andres skyld.

Uanset hvordan skærmen er blevet ødelagt på din iPhone 7 Plus, kan vi hos iExpert klare reparationen. Alle vores teknikere er b.la. blevet oplært i at udskifte skærme på iPhone 7 Plus, så vores kunder altid kan nyde udseendet på deres iPhone igen.

Skulle din iPhone 7 Plus have andre former for fejl eller skader, f.eks. utydelig mikrofon, ødelagt kamera eller sågar væskeskade? Frygt ej! Vi udfører næsten alle former for reparationer, og vi kan stort set klare alt hvad din telefon måtte fejle. Har din iPhone 7 Plus svagt batteri udfører vi også et effektivt skift af batteriet.

Vi ved, hvor vigtig din telefon er for dig, og at skulle undvære din iPhone op til flere dage er ikke til nogen diskussion. Vi udfører hurtig reparation på mange af de iPhone 7 Plus vi får ind ad døren. Mange af reparationerne bliver sågar klaret indenfor en time – helt uden tidsbestilling.

Se mere om iPhone 7 plus skærmreparation her.

Hurtig iPhone 7 Plus reparation uden tidsbestilling

Mange af vores iPhone-reparationer bliver udført samme dag – endda uden tidsbestilling. Her på hjemmesiden vil du kunne finde priser på de mest populære iPhone 7 Plus reparationer. Skulle din reparation ikke stå på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: kundeservice@iexpert.dk eller tlf.: 70 77 77 07. Vi står klar til at betjene dig bedst muligt.

Du er også velkommen til at komme forbi med din telefon i en af vores afdelinger i Danmark. Vi vil servicere samt rådgive dig bedst muligt inden vi påbegynder en reparation. Vores medarbejdere i de forskellige afdelinger kender til næsten alle fejl og skader en iPhone 7 Plus kan påtage sig, og de vil derfor kunne besvare dine henvendelser effektivt.

Vi har afdelinger iblandt Danmarks travleste byer:

Fandt du ikke din iPhone reparation?

Vi reparer alle typer iPhones inkl. både de helt gamle og de helt nye modeller.

Find alle iPhone reparationer her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: