iPad Air Reparation

Har du en iPad Air der trænger til en kærlig hånd? Så kig forbi iExpert i Århus, Herning eller København. Har du travle hverdage, skal du ikke lade dig fortvivle, da iExpert tilbyder at modtage din iPad Air med posten, og sender den retur til dig lige efter at tabletten er blevet repareret!
Somme tider er vi så glade for vores tablet, at de sjældent forlader vores hænder – men uheldet kan ske, og din iPad Air kan forlade dine hænder på en grim måde, så glasset går itu eller bagcoveret rammer en hård overflade og smadrer skærmen.

iExpert kan få din iPad Air til at se ny ud igen ved at foretage en hurtig reparation. Vores dygtige team af specialister udfører reparationer, som du måske har brug for.

Garanti på iPad Air reparation og reservedele

iExpert udfører iPad Air reparationer og tilbyder 2 års garanti på de udskiftede dele! Oplever du problemer med din iPad Air Home knap eller er der tale om et iPad Air-skærmskift, så har vi en butik med glade medarbejdere som tager imod dig i Field’s. Vores dygtige teknikere reparerer dagligt iPad Air glas fordi kunderne har været uheldige at tabe deres skærm. Hos iExpert kan du få den rette vejledning, da der er forskellige måder at beskytte sin iPad Air på, med fx et iPad cover.
Din iPad Air reparation hører også under garantien sammen med reservedelene i tilfælde af at din iPad Air driller. Vi benytter os kun af reservedele med top kvalitet, fordi vi ønsker glade kunder.

iPad Air reparationer

På iExperts hjemmeside har vi en liste over iPad Air reparationer vi foretager dagligt. Fordi en iPad Air kun er 7,5 millimeter tynd og vejer under et halvt kilo, oplever vi tit kunder som har tabt den ved et uheld. På trods af at en iPad Air er robust, kan det være svært at undgå slitage jo mere man bruger sin tablet. På trods af at iOS systemet siges at være verdens mest sikre styresystem, er det trods alt teknologi, og der kan opstå uønskede fejl med tiden – men ingen iPad Air har forladt iExperts værksted uden at være testet først – så du får din iPad Air tilbage igen som var den ny!

iExpert tilstede på Trustpilot

Mange af vores kunder benytter sig af Trustpilot før de vælger iExpert skal stå for deres iPad Air reparation – og vi kan kun anbefale dig det samme hvis du sidder og er i tvivl om hvem du skal vælge! Vi ved hvor uundværlig din tablet er, og vi vil løse dit iPad Air problem hurtigt og effektivt! Læs med her.

Er du på udkig efter en anden iPad-reparation?

Se alle vores iPad-reparationer her