iPad mini 5 reparation

Sidder du inde med en skrækhistorie om hvordan din iPad Mini 5 endte med et smadret glas, så sidder vi inde med hundrede historier vi får fortalt hver dag, så du er i trygge hænder, da vi har hørt og oplevet mange iPad Mini 5 skærm skader.
Vores team af dygtige teknikere har erfaring med smadret iPad Mini 5 glas i stribevis, da det er den hyppigste årsag til at folk har brug for en glas eller skærm reparation.

Apple kalder iPad Mini 5 for mægtig og lille, men har også gjort den tyndere og lettere end nogen af de andre Apple tablets. Det kan være en af de største årsager til at du ikke gider lægge den fra dig, men når en iPad Mini 5 kun vejer 300 gram kan det være svært at fornemme hvornår den glider ud af hånden.

iPad Mini 5 reparationer

Hos iExpert går vi ikke på kompromis med vores service og kvalitet, da vi mener, at de går hånd i hånd. Vi benytter os kun af de bedste reservedele og så vidt muligt af originale reservedele, så du ikke kan mærke nogen forskel efter reparationen og før din iPad Mini 5 gik i stykker.

iPad Mini 5 benytter sig af Touch ID-teknologi, så du aldrig behøver glemme din adgangskode, men driller din home knap alligevel kan vores dygtige teknikere kigge på det. Du kan ringe ind til iExpert og få et uforpligtende tilbud på hvad en reparation af Touch ID knappen kan koste dig. Hvis du har andre knapper der driller dig, som f.eks. en lydløs knap, din iPad Mini 5 volume-knap eller noget helt andet – så lad os foretage en gratis diagnose før du skal tage stilling til hvordan din iPad Mini 5 skal repareres.

Ingen tidsbestilling men masser af garanti

Du behøver ikke tidsbestille før du kommer ind til en reparation af iPad Mini 5, da vi tager os af dig og din tablet med det samme. Hos iExpert fryder vi os over at være de hurtigste på markedet, og typisk er vores iPad Mini 5 reparationer klaret samme dag. Vi garanterer dig en perfekt reparation, og giver dig op til 2 års garanti på den udskiftede del og reparationen af denne. Så kig forbi vores butikker hvor de dagligt reparerer i København, Århus og Herning.