Hurtig og effektiv iPhone 15 Pro reparation

Har uheldet har været ude, og er din nye iPhone 15 Pro blevet beskadiget? Det kan vi løse hurtigt og effektivt, og endda med garanti på alle reparationer.

Vi har altid reservedele på lager, og udfører de fleste reparationer på under en time, så du er hurtigt videre med en velfungerende telefon. Du behøver ikke bestille tid til reparationen – du dukker bare op på et af vores værksteder.

Alle vores teknikere er højtuddannede og opdaterede på reparation af alle modeller af iPhones. Det gælder også de allernyeste på markedet, så hos os kan du være sikker på, at din telefon er i kyndige hænder.

Vi tilbyder iPhone 15 Pro reparation over hele landet

Find dit nærmeste iExpert-værksted herunder:

iExpert Toldbodgade – Aarhus C

Quickrep Field’s – København S

iExpert Herning


Indsend din iPhone 15 Pro til reparation

Har vi ikke et værksted tæt på dig? Se her, hvordan du let indsender din enhed til os. Vi arbejder også hurtigt, selvom du har sendt din iPhone 15 Pro ind til os, så du kan forvente at modtage den retur allerede 2-3 hverdage efter din pakke er ankommet os os.

Vi glæder os til at give din iPhone et nyt liv!

iPhone 15 Pro – Skærm og Bagglas

Skærmen til iPhone 15 Pro er tilgængelige i 6,1-tommers skærmstørrelse. Modellerne har en raffineret børstet tekstur, konturerede kanter og de tyndeste kanter, der nogensinde er set på en iPhone.

Pro-lineuppens holdbarhed kombinerer titaniums styrke med det mest holdbare bagglas og Ceramic Shield på forsiden.

Titaniumbåndene omkranser en substruktur lavet af 100 procent genbrugt aluminium og skaber en stærk forbindelse. Denne konstruktion forbedrer også varmeafgivelsen og letter udskiftning af bagglasset.

Super Retina XDR-skærmen har Always-On og ProMotion-teknologier, der giver en enestående visuel oplevelse. Den nye handlingsknap erstatter den traditionelle kontakt og tilbyder forskellige muligheder såsom hurtig adgang til kamera, lommelygte, Voice Memos, Fokus-tilstande, oversættelse og tilgængelighedsfunktioner.

Få iexpert til at reparere din iPhone 15 Pro Max hvis uheldet skulle være ude. Har du en af de andre mobiler fra iPhone 15-serien såsom iPhone 15 Pro MaxiPhone 15 PlusiPhone 15, så reparerer vi dem også for dig.