Huawei reparation

Vi, hos iExpert, er b.la. eksperter indenfor Huawei P, Huawei Mate, Huawei Ascend, Huawei Honor mobil reparationer – de nyere Huawei mobiler kan vi også klare. Er du derfor den uheldige ejer af en ødelagt eller defekt Huawei mobil kan du altid regne med, at vi stå klar med den nødvendige reparation. Vi går op i kvalitet, og du er derfor som kunde altid sikret, at vi udfører professionel reparation på din Huawei mobil – uanset skadens omfang.
Mange af vores Huawei reparationer får du hele 2 års garanti på selve den udskiftede reservedel. Ikke nok med det, så sørger vi også for at du inden reparationen bliver serviceret samt rådgivet med den rette reparation.

Reparationer vi udfører

Vi er vant til at opleve forskellige former for skader og fejl fra vores kunders enheder. Du skal derfor ikke være bekymret for om vi kan reparere din nyeste eller ældre Huawei mobil. Stort set alt kan reddes og laves. Vi stiller gerne en gratis fejlundersøgelse inden påbegyndelsen af en reparation, hvis der skulle være tvivl om telefonens tilstand. Ved du allerede hvad den fejler, vil du kunne finde din reparation på vores hjemmeside. Står din Huawei reparation ikke på vores hjemmeside, kan du uden bekymring indlevere din telefon hos os, hvor vi vil oplyse dig en pris inden påbegyndelsen af reparationen.

Er det en ældre Huawei telefon vil vi starte med at undersøge om det er en telefon vi har reservedele liggende til. Hvis ikke vi har det, vil vi straks undersøge om det er muligt at anskaffe de nødvendige reservedele for at reparere den.
Vores team af eksperter kan klare enhver udfordring, om det en ødelagt skærm eller væskeskade din Huawei mobil har fået sig, vil vi kigge på den uanset hvad.

Huawei reparation i København, Århus og Herning

Du kan indlevere din Huawei mobil i alle vores afdelinger i København, Århus og Herning. Brug for en hurtig reparation af din Huawei kan du typisk få dette i Århus eller Herning. Vi stræber altid på at udføre hurtig Huawei reparation uden at sænke på kvaliteten. Vores teknikere har repareret mange Huawei mobiler, og kan med stort sikkerhed også reparere din.

På tlf.: 70 77 77 07 kan vi hjælpe dig med den rette Huawei reparation. Har du ikke muligheden for at ringe til os, kan du også sende os en mail på kundeservice@iexpert.dk. Vi vil besvare din mail og sørge for at du får svar på dit spørgsmål.

Find os allerede i dag, og få repareret din Huawei mobil.