Vi reparerer din iPhone 5 hurtigt og effektivt

Står du i den meget uheldige situation, at du har tabt din iPhone 5 eller er den gået i stykker på anden vis? Så skal du ikke fortvivle, for der er hjælp at hente. Hos iExpert står vi altid klar til at hjælpe dig med din beskadigede telefon. Vi tilbyder en professionel reparation af din telefon og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos iExpert brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte efter bare 30 minutter i vores hænder. Vi reparer alle skader, inkl. de typiske:

Hurtig iPhone 5 reparation i hele landet

Vi ved hvor ærgerligt det er, at stå med en beskadiget telefon. Derfor gør vi vores bedste for, at du kan få en veludført iPhone 5 reparation så billig som muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os pr. e-mail eller telefon og få et uforpligtende tilbud på en reparation.

Den hurtigste måde at få repareret din smartphone, er ved at kigge forbi en af vores butikker rundt i landet. Her foretager vi ekspres-reparationer på eget værksted mens du venter. Du behøver ikke bestille en tid i forvejen – bare kom forbi. Du finder vores butikker og værksteder i Herning, Århus og København.

Dygtige specialister og teknikere

Hos iExpert kommer vi dig til undsætning når katastrofen rammer din iPhone 5. Vi tilbyder ekstraordinær reparationsservice; hurtigt, nemt og til fornuftige priser. Vores team har stor erfaring og vi er specialiserede i at reparere ødelagte iPhones, uanset hvad de fejler. Vores ekspertteam har repareret tusinder af telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone 5 også vil komme til at fungere perfekt igen.

Hos iExpert har vi nemlig et specialistteam, som går 100% op i god kvalitet og service, og vi benytter så vidt det er muligt originale gennemtestede reservedele i bedste kvalitet. Vi giver dig derfor op til 2 års garanti på alle udskiftede dele. Kom ind til os og lad os diagnosticere telefonens tilstand, så vi kan lave den rette reparation i København, Århus eller Herning.

Send os din telefon med posten

Hvis din iPhone 5 kræver reparation, men du ikke er i nærheden af et af vores værksteder, er det naturligvis også muligt at sende din telefon til os med posten! Du skal blot udfylde formularen her på siden, oplyse dit navn og kontaktoplysninger, telefonens model, hvad du ønsker at få repareret og i hvilken afdeling, du ønsker at afhente din telefon igen efter reparationen.

kom i gang

Gratis identificering af iPhone 5 hardware- og softwarefejl

Hvis din iPhone 5 er gået itu, er det ikke altid nødvendigt at købe en helt ny. Vi udfører reparationer af alle typer fejl og skader sket på din telefon. Er din telefon defekt, men hardwaren ser ud til at være i orden, så kom forbi en af vores butikker. Her vil vores team af specialister identificere og diagnosticere din iPhone for eventuelle softwarefejl helt gratis.

Er skærmen beskadiget ved et fald mod et hårdt underlag, eller er din telefon på anden vis skadet og defekt, så kan vi i de fleste tilfælde reparere din telefon i løbet af bare 30 minutter. Kræver det en mere teknisk iPhone 5 reparation, så sigter vi mod at have din telefon klar i perfekt stand inden for 2 arbejdsdage. Vi giver dig selvfølgelig besked, så snart din telefon er klar til at blive hentet i butikken igen.

iPhone 5 reparation og priser

Det er meget forskelligt fra telefon til telefon hvad de forskellige reparationer koster. Det afhænger ganske enkelt af, hvilke reservedele m.m. reparationen kræver. Derfor vil du finde varierende priser på de forskellige telefonreparationer. Kan du ikke lokalisere prisen og reparationen du søger, skal du endelig komme ind i forbi en af vores butikker i København, Århus eller Herning.

Alternativt er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 77 77 07 eller sende os en e-mail på: kundeservice@iexpert.dk.

Vi ser frem til at kunne betjene dig med en iPhone 5 reparation i København, Århus og Herning, så din telefon bliver så god som ny.

Fandt du ikke din iPhone reparation?

Vi reparer alle typer iPhones inkl. både de helt gamle og de helt nye modeller.

Find alle iPhone reparationer her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: