Hurtig og effektiv iPhone 15 Pro Max reparation

Har uheldet har været ude, og er din nye iPhone 15 Pro Max blevet beskadiget? Det kan vi løse hurtigt og effektivt, og endda med garanti på alle reparationer.

Vi har altid reservedele på lager, og udfører de fleste reparationer på under en time, så du er hurtigt videre med en velfungerende telefon. Du behøver ikke bestille tid til reparationen – du dukker bare op på et af vores værksteder.

Alle vores teknikere er højtuddannede og opdaterede på reparation af alle modeller af iPhones. Det gælder også de allernyeste på markedet, så hos os kan du være sikker på, at din telefon er i kyndige hænder.

Vi tilbyder iPhone 15 Pro Max reparation over hele landet

Find dit nærmeste iExpert-værksted herunder:

iExpert Toldbodgade – Aarhus C

Quickrep Field’s – København S

iExpert Herning


Indsend din iPhone 15 Pro Max til reparation

Har vi ikke et værksted tæt på dig? Se her, hvordan du let indsender din enhed til os. Vi arbejder også hurtigt, selvom du har sendt din iPhone 15 Pro Max ind til os, så du kan forvente at modtage den retur allerede 2-3 hverdage efter din pakke er ankommet os os.

Vi glæder os til at give din iPhone et nyt liv!

iPhone 15 Pro Max – Den bedste mobil til dato

Apple har løftet sløret for den nye iPhone 15 Pro Max, der kan bryste sig medat have en banebrydende konstruktion af titanium, der kombinerer styrke med en fjervægtsegenskab og resulterer i de letteste Pro-Max-modeller nogensinde produceret af Apple.

Denne nye design har slanke konturer og en tilpasselig handlingsknap, der giver brugerne frihed til at tilpasse deres iPhone-oplevelse.

Enhederne har et robust kamera-system med syv professionelle linser, herunder et bemærkelsesværdigt 48MP hovedkamerasystem, der nu understøtter en superhøj opløsning på 24MP som standard.

Denne kamerainnovation ledsages også af forbedringer i natfunktionen, Smart HDR og tilføjelsen af en 5x telefoto-kamera, eksklusivt til iPhone 15 Pro Max. som noget nyt,

iPhone 15 Pro Max – Processoren

A17 Pro-chippen leverer forbedrede spiloplevelser og førsteklasses ydeevne. Derudover tilbyder den nye USB-C-connector USB-3 hastigheder, der er kolossalt 20 gange hurtigere end USB-2, hvilket åbner spændende muligheder for professionelle arbejdsprocesser.

Bemærkelsesværdigt er Roadside Assistance via satellit blevet integreret i iPhone 15 Pro-lineup’en, hvilket udvider Apples satellitinfrastruktur for at yde hjælp til brugere i tilfælde af bilture, mens de er off grid.

iPhone 15 Pro Max er tilgængelige i fire forbløffende finish: sort titanium, hvid titanium, blå titanium og naturlig titanium.

iPhone 15 Pro Max  – Skærm

Skærmen på iPhone 15 Pro Max er større end på iPhone 15 modellen som er på 6,1″. iPhone 15 Pro Max skærmen har følgende specifikationer:

  • Super Retina XDR-skærm
  • 6,7″ (diagonalt) OLED-skærm fra kant til kant
  • Opløsning på 2796 x 1290 pixels ved 460 ppi

iPhone 15 Pro Max – Batteri

iPhone 15 Pro Max batteriet har følgende specifikationer:

  • Batterikapacitet: 4,422mAh
  • Batterilevetiden, iPhone 15 Pro Max er på 29 timer.

Er batteriet på din iPhone 15 Pro Max beskadiget; lader ikke, er svulmet op, eller det opfører sig på en uvandt måde, tyder det på et at det er slidt eller defekt som trænger til udskiftning. Indsend din mobilen til os, så reparerer vi batteriet for dig og puster nyt liv i din nye iPhone 15 Pro Max mobil.

iPhone 15-serien Reparation

Få iexpert til at reparere din iPhone 15 Pro Max hvis uheldet skulle være ude. Har du en af de andre mobiler fra iPhone 15-serien såsom iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, så reparerer vi dem også for dig.