Hurtig og effektiv iPhone 15 Plus reparation

Har uheldet har været ude, og er din nye iPhone 15 Plus blevet beskadiget? Det kan vi løse hurtigt og effektivt, og endda med garanti på alle reparationer.

Vi har altid reservedele på lager, og udfører de fleste reparationer på under en time, så du er hurtigt videre med en velfungerende telefon. Du behøver ikke bestille tid til reparationen – du dukker bare op på et af vores værksteder.

Alle vores teknikere er højtuddannede og opdaterede på reparation af alle modeller af iPhones. Det gælder også de allernyeste på markedet, så hos os kan du være sikker på, at din telefon er i kyndige hænder.

Vi tilbyder iPhone 15 Plus reparation over hele landet

Find dit nærmeste iExpert-værksted herunder:

iExpert Toldbodgade – Aarhus C

Quickrep Bruuns Galleri – Aarhus C

Quickrep Field’s – København S

iExpert Herning


Indsend din iPhone 15 Plus til reparation

Har vi ikke et værksted tæt på dig? Se her, hvordan du let indsender din enhed til os. Vi arbejder også hurtigt, selvom du har sendt din iPhone 15 Plus ind til os, så du kan forvente at modtage den retur allerede 2-3 hverdage efter din pakke er ankommet os os.

Vi glæder os til at give din iPhone et nyt liv!

iPhone 15 Plus – ydelse, forbindelse og skærm 

iPhone 15 Pro-lineup’en understøtter USB‑C-stik til universel opladning og dataoverførsel, hvilket giver kompatibilitet med samme kabel til opladning af iPhone, Mac, iPad og de opdaterede AirPods Pro (2. generation). Brugere kan også oplade AirPods eller Apple Watch direkte fra iPhone med USB‑C-stikket.

Skærmen i iPhone 15 Plus har følgende specifikationer:

  • Super Retina XDR-skærm
  • 6,7″ (diagonalt) OLED-skærm fra kant til kant
  • Opløsning på 2796 x 1290 pixels ved 460 ppi

Skærmen på iPhone 15 Plus har afrundede hjørner, hvilket gør den mere modstandsdygtig mod stød. Skulle uheldet alligevel være ude, kan du få iexpert til at udskifte din skærm. Men vi udbedrer også andre iPhone 15 Plus problemer.

Har du en af de andre mobiler fra iPhone 15-serien såsom iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15, så reparerer vi dem også for dig.