Google Mobil reparation

Her kan du læse om vores reparation af Google Pixel mobiltelefoner. Har du været ude for et uheld, og opdaget at din smartphone ikke virker optimalt? Måske et knust glas? Uheldet kan ske selv for den mest påpasselige person, men heldigvis kan vi hos iExpert klare din Google reparation. Når du indleverer din Google telefon til reparation hos os, er du altid garanteret at vi benytter de bedste reservedele på markedet, og yder hele 2 års garanti efter endt reparation. Kundetilfredsheden er vigtig for os, hvorfor vi typisk reparerer din Google telefon samme dag, du indleverer den. Udover dette tilbyder vi også vores kunder en gratis diagnose af deres Google smartphones.

Reparation af Google Mobil

Vi er eksperter på de gamle og nye Google enheder. Har du f.eks. fået ødelagt din Google mobil kan du trygt indlevere din mobil hos os. Vi vil sørge for reparationen uanset hvilke tab den har fået eller hardwarefejl den har. Vi tester din telefon før og efter reparationen så du er sikret en god telefon igen. På denne side vil du finde priser på de gængse Google reparationer. Kan du ikke finde din Google model kan du komme ind med din telefon, hvor vi vil oplyse dig prisen på din Google mobil reparation.

Driller telefonen, og er du usikker på om der tale om en reparation kan du indlevere den til en diagnose. Vores eksperter vil teste din Google telefon 100% igennem, og finde ud af hvor fejlen stammer fra. Selve undersøgelsen kan vælges gratis. Efter diagnosen vil vores teknikere kontakte dig hvis det er noget vi kan lave, og i så fald hvad det vil koste dig at få rettet på fejlen. Prisen der bliver oplyst efter diagnosen er uforpligtende.

Hurtig reparation af Google

Hos iExpert har vi lange åbningstider, og vi giver dig muligheden for at indlevere din enhed alle ugens dage i Århus og København. Passer vores åbningstider dig ikke, tilbyder vi dig også muligheden for at sende din Google telefon ind til vores værksted. Vi går op i at udføre reparationerne hurtigt, uanset hvordan din telefon bliver indleveret.
Du kan altid finde os i København, Århus og Herning hvor vores teknikere står klar til at tage imod din Google smartphone.

Vi ser frem til at betjene dig og din telefon. Kom i dag, og få en hurtig Google reparation.