Reparation af iPhone 4s Skærm

Har du tabt din iPhone 4s, og til din overraskelse opdaget at glasset er gået itu samt LCD skærmen intet billede eller farver viser? Bare rolig, du er ikke den eneste og din skærm på din iPhone 4s kan sagtens udskiftes. På omkring 30 minutter får vi monteret en skærm til din iPhone 4s! Grunden til at glas og LCD skærm udskiftes sammen, er, at disse to er limet fast på en iPhone 4s. De to dele kan ikke løsrives fra hinanden uden at man påfører telefonen skader.

Hos iExpert får du muligheden for at vælge at få din ødelagte skærm udskiftet med en original skærm, som er en skærm der er på højde med den originale kvalitet, eller en skærm der er lavere af kvalitet, men derimod giver muligheden for at få telefonen i andre farver samt design. Du behøver ingen tidsbestilling for din iPhone 4s skærm reparation, og du kan indlevere den i alle vores værksteder.

Med vores walk-in service værksteder i København, Århus og Herning kan du indlevere din iPhone 4s når det passer dig bedst og få glasset samt LCD’en skiftet. Mange af vores kunder har benyttet sig af denne service, og alle har været enormt tilfredse. Lade os derfor hjælpe dig med din iPhone 4s skærm reparation allerede i dag.

Er du på udkig efter en anden iPhone 4s reparation?

Vi reparerer alle typer iPhones fra de tidlige modeller til de nyeste.

Find din iPhone 4s reparation her