Udskiftning af batteri iPhone 4s

Løber din iPhone 4s altid hurtigt tør for batteri? Er det altid lavt eller slukker din iPhone af sig selv? Så er det i selve batteriet problemet skal findes – og dette skal udskiftes. Det er ikke opladerkablet den er gal med.

At batteriet ikke længere fungerer efter hensigten kan have mange årsager, men en af de allermest kendte årsager er, hvis batteriet langtidsoplader – fx hen over natten. Ikke alene kan dette være farligt pga. af brandfare, men det slider også på batteriets kapacitet og sundhed.

Vi kender til mange typer batteri-problemer og hjælper dig til den rigtige reparation af din iPhone 4s batteri. Vi bruger kun de bedste batterier der er kan fås på markedet, så du får en telefon tilbage i hånden som har samme niveau af kapacitet som en ny iPhone 4s.

En udskiftning af batteriet kan klares på samme dag, som du kommer forbi en af vores værksteder i København, Århus eller Herning. Du finder vores afdelinger her:

Quickrep i Field’s, København

Værstedet i Toldbodgade, Århus

Quickrep i Bruuns Galleri, Århus

Værkstedet i Bredgade, Herning

Har du ikke mulighed for at komme forbi med din telefon kan du også sende den til os. Se mere om hvordan du sender din enhed til os her.

Skulle udskiftningen af batteriet ikke løse problemet tager vi telefonen ind til en gratis diagnose, hvor vi finder ud af hvor problemet opstår. Så snart vi har fundet problemet bliver du kontaktet af en vores teknikere, der kan forklare dig hvilken reparation er nødvendig for at få din iPhone 4s op at køre igen. Vi ser frem til at betjene dig i en af vores værksteder.

Er du på udkig efter en anden iPhone 4s reparation?

Vi har flere års erfaring med reparation af iPhones.

Find din iPhone 4s reparation her