Reparation af iPhone 4 Skærm

Har du tabt din iPhone 4, og til din overraskelse opdaget at glasset er gået itu samt LCD skærmen intet billede eller farver viser? Bare rolig, du er ikke den eneste og din skærm på din iPhone 4 kan sagtens udskiftes. På omkring 30 minutter får vi monteret en skærm til din iPhone 4! Grunden til at glas og LCD skærm udskiftes sammen, er, at disse to er limet fast på en iPhone 4. De to dele kan ikke løsrives fra hinanden uden at man påfører telefonen skader.

Hos iExpert får du muligheden for at vælge at få din ødelagte skærm udskiftet med en original skærm, som er en skærm der er på højde med den originale kvalitet, eller en skærm der er lavere af kvalitet, men derimod giver muligheden for at få telefonen i andre farver samt design. Du behøver ingen tidsbestilling for din iPhone 4 skærm reparation, og du kan indlevere den i alle vores værksteder.

Med vores walk-in service værksteder i København, Århus og Herning kan du indlevere din iPhone 4 når det passer dig bedst og få glasset samt LCD’en skiftet. Mange af vores kunder har benyttet sig af denne service, og alle har været enormt tilfredse. Lade os derfor hjælpe dig med din iPhone 4 skærm reparation allerede i dag.

Var du på udkig efter en anden iPhone 4 reparation?

Vi har flere års erfaring i reparation af alle iPhone typer, og kan derfor også hjælpe dig.

Find din iPhone 4 reparation her!