Udskiftning af batteri iPhone 4

Dør batteriet hurtigere end normalt på din iPhone 4? Er batteriet altid lavt eller slukker det af sig selv? Så skyldes dette ikke din iPhone’s oplader kabel, men selve batteriet. Der kan være mange årsager til, hvorfor batteriet på din iPhone 4 ikke fungere 100% længere. De mest kendte problemer skyldes langtids opladning af enheden. Mange har prøvet at have telefonen i opladeren henover natten, mens man sover. Dette er bestemt ikke sundt for batteriet, og det svækker batteriets kapacitet.

Vi kender til mange batteri problemer, og vi kan hjælpe dig med den rette iPhone 4 batteri reparation. Vi bruger kun de bedste batterier på markedet, så du er sikret et batteri der er på samme kapacitet niveau, som en ny iPhone 4. Løser batteri skiftet ikke problemet på din iPhone, kan vi tage den ind til en diagnose, hvor vi vil undersøge hvor fejlen stammer fra. Undersøgelsen af din iPhone er gratis, og du vil efterfølgende blive kontaktet af vores teknikere med den rette reparation der skal til.

Udskiftning af batteriet på din iPhone 4 er en reparation der klares samme dag, så du kan få din telefon hjem igen. Vi udskifter iPhone batteri i vores afdeling i København, Århus og Herning. Vi ser frem til at skifte batteriet på din iPhone 4.

Fandt du ikke din iPhone 4 reparation?

Er du på udkig efter en anden iPhone reparation? Vi har flere års erfaring inden for branchen, og kan reparere alle iPhone modeller.

Find din iPhone 4 reparation her!