Mac Reparation Århus, Herning og København.

Oplever du problemer med din Macbook, iMac, PC eller bærbar, så er der hjælp at hente hos iExpert! Vi har flere års erfaring med Mac reparationer, og vores ekspertteam af teknikere er alle specialiserede til at identificere og reparere enhver uheldig hardwareskade eller softwarefejl. Vi står klar til at supportere dig med teknisk support, rådgivning, reparationer og reservedele, og alle reparationer foretages in-house af vores certificerede teknikere. Vores erfarne og dygtige reparatører garanterer dig en hurtig behandlingstid og grundig Mac reparation i et ESD sikret værkstedsmiljø. Det sikrer dig en effektiv reparationsservice og en helt igennem perfekt repareret computer i retur.

Uanset om det er software- eller hardwareproblemer som du knokler med, er der hjælp at hente hos iExpert.

Macbook reparation

Klik på den by som er nærmest dig og find adresse, kontaktinfo og kørevejledning til den nærmeste iExpert afdeling og værksted.

Gratis diagnose af din Mac hos iExpert

Med vores teknikere ved hånden behøver du aldrig kæmpe alene mod dine teknologiske problemer. Vores team eliminerer og udrydder ethvert tech-problem, og hjælper dig med at få mest muligt ud af din Mac computer.

kom i gang

I vores serviceafdelinger yder vores dygtige reparatører Mac support og reparationer i alle afskygninger på eget værksted. Vi supporterer og reparerer følgende Mac computere og devices:

Er du så uheldig, at din computer er blevet skadet eller ikke længere virker, og kan du ikke selv identificere fejlen, så tjekker vi gerne din Mac computer og stiller en diagnose i løbet af 2-7 arbejdsdage – helt gratis og uden nogle forpligtigelser. Ønsker du derimod en ekspres-diagnose, som max tager en 1 arbejdsdag, koster det 500 kroner.

  • Diagnose af Mac reparation i fx København (2-7 arbejdsdage) – Gratis
  • Express-Diagnose (1-Arbejdsdag) – 500 kr.

Mac reparation og reservedele

Hos iExpert udskifter vi nemt og hurtigt skærme og glas, installerer software og reparerer defekt hardware. Vi går højt op i kvalitet og service og benytter derfor så vidt det er muligt originale reservedele til vores Mac reparation København og resten af landet.

Vores uddannede reparatører har stor ekspertise i avancerede bundkort reparationer helt ned på komponent-niveau og reparationer af væskeskadede Mac computere på alle modeller og typer af Mac computere: iMac, iBook, MacBook Pro, MacBook, Mac Mini, Mac Pro, m.fl.

Typiske opgaver som vores teknikere kan være behjælpelige med i forbindelse med din Mac og Macbook reparation er:

  • Fjernelse af skadeligt software som fx virus og spyware
  • Test af enhederne i computeren (hardwaretest)
  • Bestilling/Udskiftning af computerreservedele
  • Opgradering af ram, harddisk, strømforsyning, drev m.m. (alt hardware)
  • Opdatering og geninstallation af styresystem (windows/mac styresystem)

Hos iExpert er du sikker på altid at få en velfungerende computer retur!

Hvad koster en Mac reparation?

Det er svært at forudsige hvad din Mac reparation kommer til at koste. Derfor giver vi i første omgang kun et estimeret bud på en pris. Først når vi har modtaget computeren og diagnosticeret den kan vi give dig et mere præcist tilbud.

Det koster ikke noget at få vurderet en Mac reparation, og vi går selvfølgelig aldrig i gang med at reparere din computer før vi har fået din accept af det konkrete tilbud.

Få repareret din Mac i en by nær dig:

Reparation med garanti!

Vi har eget computerværksted i alle vores afdelinger, hvor vi udfører alle Mac reparationer. Vi giver dig som minimum altid 6 måneders garanti på den reparation vi udfører. Så du kan være helt tryg.

Indlevering af Mac og Macbook til reparation

Vi har et kæmpe lager af genbrugte og originale reservedele til de fleste Mac computere, så vi garanterer dig, at vi kan reparere din Mac, uanset hvad den fejler.

Du kan efter aftale indlevere din computer personligt til reparation hos iExpert eller sende den med posten. Husk at sende din computer som en pakke (værdisikring).

Før du kommer ind i butikken eller sender din Mac til reparation hos os anbefaler vi, at du bruger 2 sekunder på at udfylde vores formular: Oplys navn, adresse samt e-mail og en udførlig fejlbeskrivelse af din Mac enhed. Det er udelukkende for at vi kan stå klar, når du eller din computer ankommer i butikken.

Spørgsmål angående reparation, reservedele og pris

På denne side kan du se vores reparationspriser på alle Mac reservedele og reparationer.

Bemærk: Priserne er vejledende.

Vi har også mulighed for at tilbyde dig brugte reservedele til langt mere fordelagtige priser. Kontakt os for at høre nærmere.

Har du spørgsmål til Mac reparation eller ønsker du at indhente priser på reservedele eller netop den Mac reparation du har brug for, kan du kontakte os pr. telefon eller e-mail: kundeservice@iexpert.dk. Du kan også besøge os i vores afdelinger i København, Herning eller Århus. Kig forbi og få diagnosticeret din Mac helt gratis.