Mac reparation Århus

Sidder du og bøvler med en defekt Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, eller iMac? Find os i Jyllands hovedstad, Danmarks anden største by, og i hjertet af Århus. iExperts butik ligger på Toldbodgade, hvor det er nemt at finde vej til, og det ligger tæt på Århus Hovedbanegård og ved siden af Århus Rutebilstation. Hos iExpert synes vi ingen af vores kunder fortjener at døje med en problematisk computer, når vores specialister kan løse fejlen hurtigt!

Hvilken Mac reparation søger du?

Har din Mac computer en synlig skade – eller er der tale om en langsom Macbook, Macbook Pro, Macbook Air eller iMac, et dårligt batteri, eller noget helt andet, som du søger hjælp til? Vores eksperter brænder for alle opgaver de bliver stillet, og de reparerer dagligt forskellige Mac modeller, og tager gerne imod din defekte Mac i Århus, uanset hvilken model din computer er.
På iExperts hjemmeside kan du se en liste over de fejl vi hyppigst ser samt priserne på de forskellige modeller af Mac computere eksperterne reparerer. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken Mac reparation du søger, kan du altid kigge forbi vores butikker i Århus, og få en gratis og uforpligtende diagnose af din Mac computer.

iExpert reparerer alt – vi har eksperter!

Din Mac løsning er her for dig – og lige nu kan du finde os på Toldbodgade i Århus, eller inde i Bruun’s Galleri hos QuickRep på plan 5! Det kan være du er kommet til at træde på din Macbook Pro, eller spilde et glas vand over din Macbook Air, hos iExpert har vi set alt, og vores erfarne teknikere og eksperter vil reparere din computer hurtigt og sikkert – lige fra uheld til hardware og softwarefejl!

Vi garanterer dig 1 års garanti på din Mac reparation

Uanset hvilken Mac du sidder med – og det gælder også alle modeltyper, får du et års garanti på din reparation og reservedele. Vores eksperter benytter sig kun af kvalitetsreservedele, da vi ønsker iExperts kunder får en problemfri Mac. Hvis du helst vil tale ansigt til ansigt med os omkring din Macbook eller iMac, tager vi imod dig med et smil i QuickRep i Bruun’s Galleri eller Toldbodgade. Hvis du ved hvad din computer fejler – er du mere end velkommen til at ringe til os, så vi kan yde dig teknisk assistance og fortælle dig hvad næste skridt er for din Mac.

Trustpilot kårer os som Danmarks bedste

Trustpilot er tilgængelig for alle der har adgang til internettet – og vi opfordrer alle vores kunder til at dele deres Mac oplevelser derinde og andre reparationer vi har udført. Vi bruger kommentarerne til at forbedre os og motivere vores medarbejdere til at fortsætte det gode arbejde. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt iExpert skal stå for din Mac reparation, så er du velkommen til at læse andre kunders oplevelser hos os. Klik dig ind her, og se hvorfor vi har været de bedste fire år i træk.

Er du på udkig efter en bestemt Mac-reparation?

Se alle vores Mac-reparationer her