Mac reparation København

Er du på shopping i Field’s i København, så kig forbi iExperts QuickRep på plan 1, og se om vi kan gøre noget for din Mac computer. Vi reparerer dagligt Mac computere af alle modeller, og det har vist sig, at kunderne også favoriserer os! Læs om Trustpilots kåring af os som nummer et nederst på siden.

Hos iExpert kan vi godt lide at være tilgængelige for vores kunder – så vi har gjort det nemmere for dig hvis du bor i København området. Ankommer du i bil kan du benytte dig af den store parkeringsplads i Field’s, og ellers kører der en metro og bus tæt på os.

Reparation af iMac, MacBook Pro og Air.

På iExperts værksted har vi stor erfaring med reparation af alle forskellige computere fra Apple. Så uanset om du har den allernyeste iMac eller en halvgammel Macbook, kan vi både skaffe reservedele til den og udføre reparationen, så den bliver så god som ny. Vi ved, at det er en tillidssag f.eks. at overdrage sin nye iMac til os til reparation, for det er et værdifuldt stykke elektronik vi får mellem hænderne. Det er vi meget bevidste om, og det betyder at vi sætter en stor ære i både vores kvalitetskontrol af de reservedele vi bruger, og uddannelsen af vores teknikere. Begge dele er helt i top, så du kan være sikker på, at din iMac eller Macbook er i perfekt stand, når du får den retur.

Reparationspriser og garanti

Inde på iExperts hjemmeside kan du finde vejledende priser på en Mac reparation, du skal blot bruge dit model-id eller model-nr. Føler du, at det er for svært eller besværligt, kan du altid ringe ind til os eller kigge forbi QuickRep i Fields i København. Kan du ikke finde ud af hvad din Mac fejler, tilbyder iExpert København også en gratis diagnose af din computer. Det er helt uforpligtende, og vi vil rådgive dig bedst muligt til hvilken reparation din Mac behøver. Derudover har iExperts kunder helt op til et års garanti på den reparation, der bliver foretaget, og alle reservedele som bliver brugt til at reparere Mac computeren.

Hvad fejler din Mac?

Nogle gange er der ikke tale om synlige skader, såsom en sort skærm eller væskeskader. Der kan være tale om virus problemer eller softwarefejl, du ikke kan løse selv. Det kan være svært at forudsige, hvilken reparation der skal til for at løse dit Mac problem, men vores team af Mac eksperter er blevet udfordret mange gange, og har løst fejlen hver gang! Vi har erfarne og dygtige reparatører, som garanterer dig en hurtig behandlingstid og grundig reparation af din computer, uanset om det er Macbook Pro, Macbook Air eller iMac.

Trustpilot er for vores kunder

Vi anbefaler alle vores kunder, som har fået deres Mac repareret i København eller en af de andre butikker, at lægge en kommentar inde på Trustpilots hjemmeside, så vi hos iExpert konstant kan forbedres os og imødekomme vores kunder på bedst mulig vis. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge os, kan vi stolte fortælle dig, at vi er blevet kåret som Danmarks bedste Mobilserviceværksted for fjerde år i træk! Endvidere kan du gå ind og læse om andre kunders oplevelser med deres Mac reparation hos iExpert København.

Er du på udkig efter en bestemt Mac-reparation?

Se alle vores Mac-reparationer her