Mac reparation i Field´s København

Er du på shopping i Field’s i København, så kig forbi iExperts QuickRep værksted på 1. plan i Fields på adressen Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København, og se om vi kan hjælpe dig med din Mac reparation i København. Vores daglige Mac reparation i København hos vores reparationsservice i Field´s afdelingen består af følgende services:

  • Vi tilbyder Mac reparation i København alle modeller: iMac reparation, MacBook reparation, MacBook Air reparation og reparation af MacBook Pro
  • iMac, MacBook, Macbook Air, MacBook Pro skærmudskiftning
  • iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, batteriudskiftning
  • iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, trackpad reparation
  • iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, tastatur reparation og udskiftning
  • Andre udskiftninger og reparationer af f.eks. harddiske, strømforsyninger, bundkort mf.
  • Vi giver dig en GRATIS diagnose

Det har vist sig, at kunderne også favoriserer os! Læs om Trustpilots kåring af os som nummer ét nederst på siden.

Hos iExpert kan vi godt lide at være tilgængelige for vores kunder – så vi har gjort det nemmere for dig hvis du bor i København området. Ankommer du i bil kan du benytte dig af den store parkeringsplads i Field’s, og ellers kører der en metro og bus tæt på os for at få udført din Mac reparation i København.

Reparation af iMac, MacBook, MacBook Pro og MacBook Air i København

På iExperts værksted i Field´s i København har vi stor erfaring med reparation af alle forskellige Mac computere fra Apple. Så uanset om du har den allernyeste iMac eller en halvgammel Macbook, MacBook Pro eller MacBook Air, kan vi i København både skaffe reservedele til den og udføre Mac reparationer, så den bliver så god som ny. Vi ved, at det er en tillidssag f.eks. at overdrage sin nye iMac til os til reparation, for det er et værdifuldt stykke elektronik vi får mellem hænderne. Det er vi meget bevidste om, og det betyder at vi sætter en stor ære i både vores kvalitetskontrol af de reservedele vi bruger, og uddannelsen af vores teknikere. Begge dele er helt i top, så du kan være sikker på, at din iMac eller MacBook er i perfekt stand, når du får den retur. Klik dig videre for at se reparationspriser til din specifikke Mac model.

Reparationspriser og garanti ved Mac reparation i København

Inde på iExperts hjemmeside kan du finde vejledende priser på en Mac reparation, du skal blot bruge dit model-id eller model-nr. Føler du, at det er for svært eller besværligt, kan du altid ringe ind til os eller kigge forbi QuickRep i Field´s i København. Kan du ikke finde ud af hvad din Mac fejler, tilbyder iExpert København også en gratis diagnose af din Mac computer. Det er helt uforpligtende, og vi vil rådgive dig bedst muligt til hvilken reparation din Mac behøver. Derudover har iExperts kunder helt op til ét års garanti på den reparation der bliver foretaget, og alle reservedele som bliver brugt til at reparere Mac computeren.

Hvad fejler din Mac?

Nogle gange er der ikke tale om synlige skader, såsom en sort skærm eller væskeskader. Der kan være tale om virus problemer eller softwarefejl, du ikke kan løse selv. Det kan være svært at forudsige, hvilken reparation der skal til for at løse dit Mac problem, men vores team af Mac eksperter er blevet udfordret mange gange, og har løst fejlen hver gang! Vi har erfarne og dygtige reparatører, som garanterer dig en hurtig behandlingstid og grundig reparation af din computer, uanset om det er Macbook Pro, Macbook Air, MacBook eller iMac. 

Mac skærm udskiftning i København

Når uheldet er ude og din Mac skærm er gået i stykker, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder Walk-in service til din MacBook reparation i København, således at du bare kan komme ind med din Macbook under armen og få tilbud på din MacBook skærm reparation i København samme dag, uanset model. Vi lagerfører de fleste iMac, MacBook Air, MacBook Pro samt MacBook skærme så vi hurtigt kan skifte din skærm.

Mac batteri udskiftning i København

Vores hold af dygtige teknikere som sidder i iEkspert´s Field´s afdeling i København er klar til at hjælpe dig med din Mac batteriskifte til enhver MacBook model – uanset om det er en MacBook, MacBook Air, MacBook Pro eller iMac. Vi værdsætter dit behov for en fungerende MacBook og stræber altid efter hurtige løsninger. På vores lager har vi et bredt udvalg af MacBook batterier, hvilket gør det muligt for os at udføre de fleste batteriskift på kort tid efter indlevering af din Mac computer. Vores erfarne teknikere sikrer, at din MacBook får den bedste pleje og vi arbejder effektivt for at minimere eventuelle forsinkelser. Kundetilfredshed er vores top prioritet, hvilken vores Trustpilot profil vidner om, så vi stræber altid efter at udføre den bedste service for vores kunder. Du kan trygt overlade din Mac til batteriskifte til os og du kan være sikker på at vi sætter din Mac computer i stand.

Udfyld formularen på denne side så vi kan hjælpe dig med et Macbook batteriskifte hurtigst muligt.

Trustpilot er for vores kunder

Vi anbefaler alle vores kunder, som har fået deres Mac repareret i København eller en af de andre butikker, at lægge en kommentar inde på Trustpilots hjemmeside, så vi hos iExpert konstant kan forbedres os og imødekomme vores kunder på bedst mulig vis. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge os, kan vi stolte fortælle dig, at vi er blevet kåret som Danmarks bedste Mobilserviceværksted for fjerde år i træk! Endvidere kan du gå ind og læse om andre kunders oplevelser med deres Mac reparation hos iExpert København.

Er du på udkig efter en bestemt Mac-reparation?

Se alle vores Mac-reparationer her