Mac reparation Herning

Vi garanterer du bliver mødt med et smil, og gør vores bedste for at du smiler, når du taler med en iExpert medarbejder eller forlader vores butik i Herning. Da konkurrencen inden for Mac reparationer er høj, har vores primære mål hos iExpert været at lytte til vores kunders behov – og det har vist sig, at kunder som kommer ind med en defekt Mac i Herning, ønsker sig en hurtig løsning af kvalitet. Der kan være tale om hvilken som helst model af Mac, dvs. iMac, Macbook Pro, Macbook Air, m.fl.

Hos iExpert i Herning reparerer vores professionelle teknikkere forskellige Mac computere dagligt, da uheldet desværre er ude for mange. Vi har oplevet, at kunder spilder væske udover deres bærbar, da de bruger mange timer ved deres computer, og andre kunder kommer til at tabe deres Mac fordi de er på farten hele tiden. Der kan også være tale om andet end en ødelagt Mac skærm, men vores team af eksperter har set det meste, og siger ikke nej til en udfordring.

Gratis diagnose og 1 års garanti

Du kan komme ind med din Mac hos iExpert Herning, og få en gratis diagnose af din computer. Alt afhængigt af hvilket problem din Mac døjer med og hvor travlt der er i butikken, kan det tage op til blot syv arbejdsdage! Skal det gå endnu hurtigere for dig, så tilbyder iExpert en express diagnose til 500 kr. for diagnosen på én arbejdsdag! Vi ser at imødekomme Mac brugeres ønsker, så de ikke skal bruge mere tid end nødvendigt uden en computer. Hos iExpert i Herning bliver mange af Mac reparationerne klaret samme dag, da et af vores mål er, at kunden kan benytte sig af sin computer igen hurtigst muligt.

Mac reparation og kvalitetsreservedele

Hos iExpert Herning reparerer vi din Mac effektivt, og vi er især hurtige til at udskifte skærme og glas, eller installere software og reparere defekte hardware. Kvalitet vægter højt når vi reparerer Mac hos iExpert Herning, og vi benytter os derfor så vidt muligt af originale reservedele i alle vores butikker i landet.
Vores uddannede teknikkere har stor viden inden for avancerede bundkort reparationer og væskeskadede Mac computere på alle modeller, så du kan trygt efterlade din computer hos os i Herning.

Du finder os på Trustpilot

Læs om andre kunder der har fået repareret deres Mac computere hos iExpert Herning. Blandt andet Carsten, som skriver: ”Jeg fandt iExpert i Herning, og fik en særdeles hurtig og god service, klar besked efter 2 timer pr sms., computeren fixet… Er helt igennem tilfreds og har følt sig rigtig godt hjulpet i en træls situation.