Macbook Pro Retina 13” reparation og Macbook Pro Retina 15” reparation

Lige nu sidder du måske og mangler hjælp til en Macbook med sort skærm eller har du helt opgivet at tænde din Macbook Pro Retina igen?
Der er hent at hjælpe – og ofte er det et simpelt problem for iExperts dygtige teknikere, som reparerer Macbook Pro Retina skærme hver dag. Ejer du en Macbook Pro Retina 13” eller en Macbook Pro Retina 15”, som har brug for en reparation for at gøre hverdagen lidt nemmere igen, så fang iExpert over telefonen eller henvend dig i en af vores butikker i København, Århus eller Herning.

Macbook Pro Retina reparationer

iExpert tilbyder forskellige Macbook Pro Retina 13” reparationer til billige priser. Uanset om du sidder med en Macbook Pro Retina 13” fra 2012 eller en nyere Macbook Pro Retina 15” fra 2015, som har brug for en reparation, udfører iExpert stort set alt der kan gå galt med Apple bærbar computere.
Vores eksperter udfører gratis diagnoseringer og giver et uforpligtende tilbud på en Macbook Pro Retina reparation. Teknikere hos iExpert sidder dagligt i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning med udskiftning af batteri på Macbook computere eller defekte skærme.
Er der tale om en usynlig skade, som f.eks. softwarefejl eller virusoplevelser på din Macbook Pro Retina, så kan du trygt efterlade den til reparation hos iExpert.

 

Macbook Pro Retina 13” eller 15” skærme

Vi kan lave en komplet skærm udskiftning på din Macbook Pro Retina 15” uden du behøver være nervøs for kvaliteten. iExpert benytter sig kun af originale reservedele hvis det er muligt og alle reservedele er af den bedste kvalitet. Apple har overgået sig selv med Retina skærmen – alt står knivskarpt, da Macbook Pro Retina modellerne har flere millioner pixels for at gøre din skærmoplevelse unik. Har du trådt på din Macbook Pro Retina 13” eller oplever du fejl på din Macbook Pro Retina 15” skærm, så kan iExpert udføre lige præcis den Macbook Pro Retina reparation, du behøver – uden at det skal koste mere end nødvendigt.

Macbook Pro Retina design

Følelsen af at have en ny Apple computer i hænderne er fantastisk – og iExpert sørger for at du hele tiden har denne følelse. Vi kan foretage reparationer på forskellige funktioner på din Macbook Pro Retina, så den hele tiden føles fornyet. Vi foretager bl.a. udskiftning af Macbook Pro Retina pegefelt, også kaldet trackpad, eller tastaturudskiftning og harddiskmonteringer.

Walk-in service og mulighed for afsendelse med post

Du kan træde ind i en af vores butikker i København, Århus eller Herning med din Macbook Pro Retina 13” eller Macbook Pro Retina 15” under armen og få hjælp uden at tidsbestille i forvejen. Uheldet kan være sket på vej hjem fra skole eller arbejde, så walk-in hos iExpert og få løst problemet med det samme. Er det svært at finde tid, så pak din Macbook Pro bærbar godt ind, og send den af sted med posten efter at du har udfyldt den simple formular her. Vi sender din Macbook Pro Retina retur så snart den er blevet repareret, og du er klar til at bruge din Apple bærbar igen.

Nummer 1 hos Trustpilot

Hvis det er svært at finde ud af hvem der skal stå for din Macbook Pro Retina reparation, så klik dig ind på Trustpilots hjemmeside her og se hvad andre synes om iExperts Macbook reparationer.

Er du på udkig efter en anden Mac reparation?

Find alle Mac reparationer her