Hurtig og effektiv iPhone 7 Plus skærmreparation

Selvom skærmen på en iPhone 7 Plus er ret robust, kan skaden ske, når du mindst venter det. Det sker jævnligt, at mobilen smutter ud af hånden eller en taske, eller måske har den yngste i familien haft fat i mobilen. Er du rigtig uheldig, at din iPhone 7 Plus tabes med skærmen nedad og endda på en hård eller skarp flade, vil skærmen ofte blive beskadiget eller i værste tilfælde knuse helt.

Det kan vi heldigvis hurtigt fikse hos iExpert. Vi har daglige reparationer af alle typer iPhones, herunder også iPhone 7 Plus, og ligger inde med den rette viden til at reparere netop din model. Vores teknikere er oplærte i at reparere skærme på iPhone 7 Plus, og de fleste reparationer klares på under én time.

Reparation af skærmen udføres naturligvis, så du igen opnår samme kvalitet og oplevelse, som før uheldet skete.

Ingen tidsbestilling nødvendig

Vi reparerer skærme på iPhone 7 Plus uden tidsbestilling, og mens du venter, så du ikke skal bøvle med at sende den afsted og undvære den i flere dage. Vi ved, at det er lidt af en kunst at begå sig i dag uden mobilen i hånden. Skulle uheldet være ude, kommer du derfor blot forbi en af vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning.

Oplever du, at din iPhone 7 Plus har andre skader eller problemer, eksempelvis med batteriet, mikrofonen, kameraet eller fugtskader, kan vi hjælpe dig med reparationen. Vi udfører næsten alle former for reparationer på iPhone 7 Plus, og du kan altid bestille en gratis diagnose, så du har en ide om, hvilke reparationer der er tale om.