Udskiftning af batteri til iPhone 6

Dør batteriet hurtigere end normalt på din iPhone 6? Hvis batteriet hele tiden er lavt eller telefonen slukker af sig selv, er de tikke din iPhones laderkabel den er gal med, men i stedet selve batteriet. Der kan være mange forskellige årsager til, at din iPhones batteri ikke længere fungerer optimalt. En af de mest kendte problemer sker, hvis telefonen bliver lagt i opladeren henover natten. Selv om det er rart med en hel opladet telefon dagen efter, gør natten i opladeren kun, at batteriets kapacitet bliver svækket med tiden.

Vi kender til mange batteriproblemer og vi kan også hjælpe dig med at løse dit. Vi bruger kun de bedste batterier på markedet, så du opnår samme kapacitet, som købte du en helt ny iPhone 6. Er batteriskiftet ikke løsningen på dit problem, kan vi tage den ind til en diagnose og undersøge, hvor fejlen så opstår. Denne undersøgelse er gratis og du vil efterfølgende bliver kontaktet af en af vores teknikere, der kan kan fortælle dig hvilken reparation, der skal til.

Udskiftning af batteriet på din iPhone 6 er en reparation der klares samme dag, så du kan få din telefon hjem igen. Vi udskifter iPhone batteriet i vores afdeling i København, Århus og Herning – og vi ser frem til også at hjælpe med at skifte batteriet på din iPhone 6.

Fandt du ikke din iPhone 6 reparation?

Var du på udkig efter en anden iPhone 6 reparation? Fortvivl ikke:

Find din iPhone 6 reparation her