Reparation af iPhone 5c Skærm

Har du tabt din iPhone 5c, og til din overraskelse opdaget at glasset er gået itu, samt at LCD skærmen intet billede eller farver viser? Bare rolig, du er ikke den eneste –  og din skærm på din iPhone 5c kan sagtens udskiftes. På omkring 30 minutter får vi skiftet skærmen på din iPhone 5c! Grunden til at glas og LCD skærm udskiftes sammen, er, at disse to er limet fast på en iPhone 5c. De to dele kan ikke løsrives fra hinanden uden at man påfører telefonen skader.

Hos iExpert er du garanteret, at den skærm der bliver monteret på din iPhone 5c, er af samme kvalitet som den originale skærm. Vi går op i kvalitet, hvorfor du også får 2 års garanti på den udskiftede skærm. Skulle du derfor opleve fejl eller problemer på din iPhone 5c skærm efter reparationen kan du komme ind i en af vores afdelinger, hvor vi sørger for at den virker igen. Du behøver ingen tidsbestilling for din iPhone 5c skærm reparation, og du kan indlevere den i alle vores værksteder.

Med vores walk-in service værksteder i København, Århus og Herning kan du indlevere din iPhone 5c når det passer dig bedst at få glasset samt LCD’en skiftet. Mange af vores kunder har benyttet sig af denne service, og alle har været enormt tilfredse. Lade os derfor hjælpe dig med din iPhone 5c skærm reparation allerede i dag.

Fandt du ikke den iPhone 5c reparation du ledte efter?

Var du på udkig efter en anden iPhone 5c reparation? Find din iPhone 5c reparation her