Udskiftning af iPhone 5 batteri

Dør batteriet på din iPhone 5 hurtigere end normalt, er det altid lavt eller slukker din iPhone af sig selv? Så er det ikke laderkablet den er gal med, men derimod selve batteriet der skal skiftes.

At batteriet ikke længere fungerer som det plejer kan skyldes mange ting. En af de mest kendte årsager til dårligt batteri, skyldes at din iPhone bliver liggende i opladeren over lang tid – også selv om den er færdig med at lade. Mange lader deres telefon ligge og oplade hen over natten, men det er bestemt ikke sundt for batteriets kapacitet og overordnede levetid. Herudover kan det også være farligt at oplade om natten, hvilket du kan læses mere om i denne artikel på BT.

Uanset årsagen til batteriets dårlige levetid kan vi hjælpe dig hos iExpert. Vi bruger kun de bedste batterier på markedet der sikrer dig at du får samme kapacitet og levetid tilbage i dit batteri, som var din iPhone 5 helt ny. Oplever du herefter stadig problemer med batteriet, tager vi telefonen ind til en gratis diagnose for at fastlægge problemet. Når årsagen er fundet, vil du blive kontaktet af en af vores teknikere, der vil guide dig til hvilken reparation der skal laves.

En udskiftning af batteriet kan klares samme dag som du kommer ind med telefonen. Vi udskifter for dig mens du venter i vores afdelinger i København, Århus og Herning. Find os i:

Værstedet i Toldbodgade i Århus eller Quickrep i Bruuns Galleri

Værstedet i Bredgade i Herning

Quickrep i Field’s i København

 

Fandt du ikke den iPhone 5 reparation du ledte efter?

Var du på udkig efter en anden iPhone 5 reparation? Vi reparerer alle de typiske fejl.

Find din iPhone 5 reparation her