De 29 bedste smartphone-nyhedssites

Den ultimative liste over nyhedssites om smartphones i Danmark der gør dig klogere på nyeste modeller, apps og generelle mobil-nyheder

29 fremragende smartphone-nyhedssites


Hvis du er lige så tosset med smartphones som os og resten af danskerne, og gerne vil have de seneste mobil-nyheder fra de bedste i branchen, er du kommet til det rette sted. Her har vi nemlig samlet de 28 bedste nyhedssites om smartphones i Danmark.

Det kan være svært at følge med, og der er mange super gode blogs og nyhedssider i Danmark, der dækker emnet på den ene eller den anden måde. Udviklingen går utrolig stærkt, og det kan være svært at følge med inden for de allernyeste modeller, apps og markedet i det hele taget. Netop derfor er det vigtig at vide, hvor man får det bedste og mest friske information – og det finder du her på denne side.

mobilsiden.dk
http://www.mobilsiden.dk/

Mobilsiden.dk er en af branchens ”grand old men” inden for nyheder om smartphones –  og dette skal bestemt ikke tages negativt. Dette er en af de hjemmesider, som rigtig mange besøger for at få nyeste info om modeller, apps og seneste nyt. Der er masser af velskrevne artikler samt tips og tricks til mobilbrugerne. Ud over til deres egen side leverer mobilsiden.dk også både indhold og anmeldelser til Ekstra Bladet, Jyllandsposten, Nordjyske og Jubii.

mobil.nu
http://mobil.nu/

Ligesom mobilsiden.dk, er mobil.nu også en af de garvede hjemmesider omkring mobil- og smartphone-nyheder i Danmark. Ud over seneste nyt inden for branchen, finder du også dybdegående tests med dertilhørende billeder og video, så du er sikker på at vælge den mobil der passer til dig. Herud over finder du også gode og velskrevne guides til brug af din smartphone.


meremobil.dk
http://meremobil.dk/

Bag meremobil.dk står John G. Pedersen, hvis anmeldelser du også ser hos både Ekstrabladet og Jyllands-Posten, når de nyeste smartphones skal anmeldes. MereMobil.dks ambition er at være den primære kilde for ekspertviden inden for branchen, og det ses tydligt. Meget grundige og dybdegående artikler er gennemgående på siden.


computerworld
http://www.computerworld.dk/sektion/telemobil

Ud over at være meget skarpe inden for computere, finder du også masser af gode og velskrevne artikler omkring smartphones hos Computerworld. Du finder gode og dybdegående anmeldelser af de nyeste smartphones inkl. video og billeder, artikler om apps samt generelle nyheder fra branchen.


telepristjek.dk
http://telepristjek.dk/

Hos telepristjek.dk får du masser af artikler om mobil-branchen i det hele taget, tests af de nyeste smartphones og sammenligning af priser. I testsne bedømmes de 10 vigtigste funktioner og dele i mobilen fra 0-10 og en samlet score udregnes. Herud over fokuserer nogle af artiklerne også på specifikke funktioner, som fx de bedste kamera-mobiler, bedste mobil til ældre osv.


elektronista.dk
http://www.elektronista.dk/

Elektronista er vinder af blogprisen 2015 og det er tydeligt at se hvorfor. Her finder du masser af nyt inden for apps, gadgets, digital kultur og trends – og en masse andre ting. Du er altså her sikker på at blive opdateret på hele paletten af digitale nyheder, inkl. smartphones. Der er masser af nyheder inden for branchen samt naturligvis anmeldelser af de nyeste telefoner at finde.


mobilbladet.dk
mobilbladet.dk

Hos mobilbladet.dk får du gode og dybdegående artikler om mobiler og tablets. Ud over seneste nyt fra branchen, som er i gang hele tiden, er der masser af tests af de nyeste mobiler og smart watches. Det er tydeligt at disse tests er skrevet af entusiastiske forfattere, der elsker at gå i dybden med emnerne.


iphoneluppen.dk
https://iphoneluppen.dk/blog/

Hos iphoneluppen får du, ud over nyeste information om de bedste priser på mobil-abonnementer, også gode og dybdegående artikler omkring mobilbranchen. Er du derfor på udkig efter et billigt abonnement og gode artikler, bør du kigge forbi iphoneluppen.


version2.dk
https://www.version2.dk/sektion/mobil-og-tele

Version 2 bringer dig de seneste it-nyheder og henvender sig derfor også til de danskere der arbejder professionelt med it. Vil du have nyeste information inden for smartphone-relaterede nyheder, er Version 2 et rigtig godt sted at starte. Herud over er der livlig debat under de enkelte indlæg, så du får en så bred baggrund at beslutte dig på, som muligt.


rec.dk
http://www.recordere.dk/

Hos recordere finder du masser af nyheder inden for forbrugerelektronik. Siden opdateres flere gange dagligt, så det er en god nyhedshub at bruge i forhold til at holde sig opdateret på seneste nyt. Herud over finder du gode, lange og velskrevne anmeldelser af de seneste smartphones, suppleret med billeder og video i høj kvalitet. Disse er i den grad værd at læse, både som nørd om som alm. forbruger.


inputmag.dk
www.inputmag.dk

Hos inputmag får du meget mere end ”bare” nyheder fra forbrugerelektronik-verdenen. Du får også både gode og veludviklede guides til tendenser samt til funktioner i din smartphone. Herud over finder du naturligvis også anmeldelser af de nyeste smartphones, hvilket bliver gjort via video med dertilhørende lækkert design og smart brug af video-mediet.


mobilshop.dk
http://www.mobilshop.dk/

Hos mobilshop finder du masser af smartphone-relaterede artikler. Der er alt lige fra anmeldelser af de nyeste smartphones, til artikler omkring som covers og kameraer, til hvad du bør gøre hvis du får stjålet din telefon. Kort sagt, en bred vifte af indhold til den nyhedstrængende smartphone-entusiast.


mobilnyt.dk
mobilnyt.dk

Mobilnyt.dk er et genialt sted at komme hen, som videns-søgende smartphone-elsker. Mobilnyt samler nemlig de nyeste artikler fra de mest relevante hjemmesider omkring smartphones og præsenterer dem for dig. Herfra kan du selv klikke dig videre til den nyeste eller mest spændende nyhed du har lyst til.


dr.dk
http://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/

I DRs tech-afdeling finder du seneste nyt omkring tech, herunder også smartphones. Tech er en meget bred betegnelse, hvorfor der også er mere generelt nyt end kun smartphone-relateret. DRs artikler er dog præget af grundighed og dybde, der gør, at det bestemt er værd at komme tilbage hertil for nyt inden for branchen.


Jyllands-Posten livsstil
http://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/mobil/

I Jyllands-Postens mobile-afdeling kan du læse de seneste anmeldelser, guides og nyt inden for branchen. Anmeldelserne leveres af mobilsiden.dk, hvilket sikrer høj kvalitet, mens mange af de andre artikler er skrevet af Jyllands-Posten selv. Dette er et godt sted at gå til for sidste nyt og velskrevne artikler.


TV2 tech
http://nyheder.tv2.dk/tech

I TV2s tech-univers, får du nyheder inden for hele den digitale jungle, herunder naturligvis også smartphones. Artiklerne er, som vi er vant til det fra TV2, velskrevne og informative. Herud over kan du via techs eget net-tv få gode tips og tricks til brug af mobilen.


Ekstrabladet elektronik
http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/

I Ekstrabladets elektronikafdeling, finder du en bred vifte af artikler omkring meget forskellige dele af den mobile- og digitale branche. Det er et godt sted at starte, hvis man vil sikres friske nyheder fra hele den digitale branche, herunder smartphones. Mange af nyhederne leveres af meremobil.dk, der holder samme standard som på deres egen hjemmeside.


tweak.dk
http://www.tweak.dk/nyheder-smartphone.php

Hos Tweak finder du mange former for digitale nyheder, heriblandt en stor smartphone-relateret nyhedssektion. Artiklerne er letlæselige, men samtidig fyldt med information af forfattere man kan mærke, brænder for området.


onx.dk
http://onx.dk/

Bag onx.dk står Martin Wolsing, der ofte skriver nye artikler på siden omkring Apple-relaterede produkter og nyheder. Der er nyt om alt lige fra de nyeste iPhones og Mac-computere til produkter og funktioner relateret til det nyeste fra Apple-koncernen.


Living smart TV.dk
https://www.livingsmarttv.dk/category/alt-indhold/udsendelser/lstv-mobil-og-tablet/

”Living Smart TV er Danmarks første kanal udelukkende for alle os med interesse i at få mere ud af  moderne forbrugerelektronik”. Sådan beskriver LSTV sig selv. Og der er vitterligt også nyt omkring alle disse områder på hjemmesiden. Under mobil- og tabletkategorien kigges der nærmere på de nyeste modeller, nyheder fra branchen, brugerguides osv.


bt.dk
http://www.bt.dk/sektion/digital

BTs digitale sektion er et mix af nyheder om alt der rører sig inden for forbrugerelektronikken. De mere produktfokuserede artikler leveres af inputmag.dk, der holder samme kvalitet som på deres egen hjemmeside, mens resten af artiklerne leveres af BTs egen stab af journalister.


altomdata.dk
http://www.altomdata.dk/category/mobiltelefon

Alt om Data er et af Danmarks største og mest traditionsrige it-magasiner. Under ”mobiltelefon” finder man alle smartphone-relaterede nyheder. Her er finder man både seneste nyt om branchen samt anmeldelser af de nyeste smartphones, med dybdegående karaktergivning. Herud over findes også temaet ”Ugens bedste elektronik-køb”, hvor Alt om Data anbefaler produkter der lige nu kan spares penge på.


gearnyt.dk
https://gearnyt.dk/emne/mobiltelefoner-og-smartphones/

Hos gearnyt.dks mobil- og smartphone-afdeling finder du masser af artikler omkring tendenser og nyt inden for smartphone-området. Artiklerne svinger meget i længde, men er alle relevante nyheder. Det er altså værd at følge med her, for at få seneste nyt.


appsandroid.dk
http://www.appsandroid.dk/

Hos appsandroid finder du masser af højkvalitets-artikler på android-området. Dvs. leder du efter seneste nyt omkring Apple-relaterede produkter skal du kigge andetsteds. Til gengæld kommer artiklerne omkring alt hvad der er værd at vide med masser af billeder og video til at bakke indholdet op.


newz.dk
https://newz.dk/

Newz.dk er en af de hjemmesider der har været med siden starten, og der er derfor også godt med aktivitet omkring indlæggene på siden. Der er ikke anmeldelser af de seneste smartphones, men til gengæld masser af artikler om seneste nyt i den digitale branche. Artiklerne er ikke de længste, men siger derimod alt hvad der skal siges.


macweb.dk
http://macweb.dk/

Macweb.dk har seneste nyt om alle Apple-produkter, inkl. computere, smatphones og smartwatches. Under ”guides” er der små handy tips og tricks til brug af Apple-produkterne, med hertil hørende billeder der viser processen fra A til B.


Techstart
https://www.techstart.dk/nyheder-mobil-tablet

Techstart har masser af nyt inden for IT og teknologi og har også en hel sektion dedikeret til seneste nyt omkring mobiler og tablets. Techstart følger i den grad med i seneste nyt, for siden opdateres flere gange ugentligt med nyt fra branchen. Du finder ikke direkte anmeldelser her, men rettere nyt omkring styresystemer, modeller og udviklingen generelt.


politiken_forbrugogliv.dk
http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/

I Politikens digitale afdeling kan du let og hurtigt få et overblik over de nyeste digitale nyheder inden for forbrugerelektronik, herunder også nyheder omkring de nyeste smartphones. Artiklerne er velskrevne og i øjenhøjde for almindelige mennesker, der er interesserede i de seneste smartphones, gadgets mv., men som ikke nødvendigvis er 100% hjemme i elektronikken bag.


EDBpriser
http://www.edbpriser.dk/Articles.aspx?type=News&category=1-78&

Ud over at levere priser til danskerne inden for forbrugerelektronik som computere, smartphones, tablets gps-udstyr, kameraer & printere leverer EDBpriser også massere af nyheder inden for smartphone-branchen. EDBpriser.dk er et godt sted at starte for seneste nyt om smartphones.