Den nye iPad mini med Retina skærm!

Apple har lanceret en ny iPad mini, som har fået samme skarpe retina skærm som den nye iPad Air, og desuden gør brug af samme A7-processor.

iPad-1

Det blev ikke kun til en ny iPad og iPhone i år. I går blev den nye iPad mini lanceret, og som mange havde håbet på, har den nye iPad mini også fået en Retina skærm, der matcher den skarpe opløsning på den store iPad såvel som iPhone.

Den nye iPad mini ligner dens forgænger i designet, dog skiller den sig ud i at være 0,3 millimeter tykkere samt 23 gram tungere. Ifølge flere medier, kan denne forøgelse ikke mærkes eller ses.

iPad-3

Specifikationen på den nye iPad mini er den samme som iPad Air, men skiller sig ud i at have en højere pixeltæthed end Airs. På en iPad mini er pixeltætheden 326, hvor iPad Air har en pixeltæthed på 264.

Ifølge diverse test der er foretaget på den nye iPad mini, så skulle batteri tiden være den samme som forgængeren.

Priserne for Apples nye iPad mini med Retina-skærm starter fra 2.999 kr for en 16GB WiFi-model, og 3.999 kr for en 16GB med WiFi & 4G.

Med de nye iPads på markedet, har Apple også valgt at stoppe produktionen af de forrige modeller – udover iPad 2. Med en endnu skarpere skærm og hurtigere processorer, er de nye iPads blandt de stærkeste tablets på markedet. Vil Apples hurtige processor samt skarpere skærm få dig til at købe den?

iPad-2

Reparation af iPad mini med Retina-skærm i Aarhus
Hvis uheldet skulle ske, at du har tabt din nye iPad mini med Retina-skærm, og til din overraskelse opdaget at glas skærmen er gået itu? Hos iEkspert udskifter vi glasset på din iPad mini med Retina-skærm på blot én arbejdsdag.

Prisen på reparationen af en iPad mini med Retina-skærm er ikke fastlagt endnu, men du kan altid tjekke vores opdaterede priser på vores hjemmeside eller kontakt os på 70 77 77 07 og forhør om prisen på en reparation af iPad mini med Retina-skærm.

Læs om vores iPad reparation her