Det er naturligvis ærgerligt hvis du har været uheldig med din Samsung smartphone. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig. Vi kan give dig en gratis fejlsøgning. Herefter vil vi i langt de fleste tilfælde være i stand til at reparere på ganske kort tid. Nederst på siden har du mulighed for at sende en uforpligtende forespørgsel på reparation af din Samsung enhed.

Send din telefon til reparation

iExpert udfører Samsung reparationer af høj kvalitet, og du vil i langt de fleste tilfælde have mulighed for at få din telefon med samme dag, som du indleverer den til reparation. Udover at indlevere din Samsung til vores serviceværksteder, har du også mulighed for at sende den ind til os eller bestille en afhentning af din enhed. Du får den samme service og vil på få dage stå med en enhed, der står som ny.
Benyt formularen på siden og du vil modtage et uforpligtende tilbud på reparationen.

Samsung reparation København

Vi har i Field’s åbnet et nyt servicecenter, hvor du har mulighed for at indlevere din telefon til reparation. I mange tilfælde har vi mulighed for at lave en fejlsøgning samt reparere din enhed, mens du handler. Vi er hurtige og effektive, hvorfor en typisk reparation varer maksimalt 60 minutter.

Enheder vi reparerer

Vi reparerer alle fejl og skader på Samsung telefoner. Du vil nedenfor se hvilke modeller vi reparerer. Vi er bl.a. eksperter i at reparere Galaxy, Note og XCover modeller. Vores typiske reparationer er af skærm, glas, lcd, opladestik, højtaler og batteri.

Vi går meget op i kundetilfredshed og kvalitet, hvilket betyder at vi kun benytter gennemtestede og originale reservedele i vores reparationer. Det betyder ligeledes at du vil opleve den bedste kvalitet for pengene.

kom i gang