Her på siden kan du læse om vores Nokia reparationer. Mange har været ude for et uheld med deres telefon, som gør, at den ikke fungerer, som den burde. Det er selvfølgelig bittert, men heldigvis er iExpert.dk eksperter i at reparere Nokia smartphones.

iExpert benytter altid reservedele af højeste kvalitet og på dem giver vi 2 års garanti. Derfor får du en kvalitets reparation hos os, som du vil være glad for. Vi kan i langt de fleste tilfælde lave en hurtig reparation af din smartphone. Vi kan tilbyde dig en uforpligtende og gratis diagnose af din Nokia smartphone.

Send din smartphone ind til os eller bestil afhentning

Hos iExpert går vi meget op i service, hvorfor langt de fleste reparationer kan udføres samme dag vi modtager telefonen. Det giver dig som kunde en tryghed og service, som rækker langt udover hvad du i langt de fleste tilfælde kan opleve hos mange andre udbydere.

Vi er meget fleksible ift. reparationer. Du kan vælge at komme forbi med din telefon, som vi oftest kan reparere ganske hurtigt. Du kan også vælge at udfylde formularen nederst på siden og derefter få tilsendt et tilbud.

Nokia reparation København

Vi har i Field’s København åbnet et servicecenter hvor du har mulighed for at komme forbi og få en gratis og hurtig fejlsøgning på din smartphone. Her kan du i mange tilfælde lade os reparere din telefon imens du shopper. Derfor behøver du ikke vente flere dage på at vi reparerer din smartphone. Vi gør en indsats for at være hurtige og effektive. Det gør, at du kan komme hjem med en smartphone, der er som ny.

kom i gang

Reparationer vi udfører

Hos iExpert reparerer vi alle nyere Nokia telefoner. Herunder bl.a. Windows Phone series og Symbian. Vi udfører reparationer af alle typer af fejl og skader sket på Nokia telefoner. Herunder glas, lcd eller hvad der nu er sket med din smartphone.
Kontakt os og lad os hjælpe dig med din telefon.