Microsoft Phone reparation

Hos iExpert foretager vi også Microsoft Phone reparationer. Microsoft er en de nye spillere på mobil markedet. De overraskede verden i 2014 da de købte Nokias telefonafdeling. Microsoft overtog Lumia-navnet fra Nokia, og i 2015 lancerede Microsoft de første Microsoft Phone Lumia mobiler. Med deres eget operative system og telefoner kan de konkurrere med de store spillere, som Apple og Google. Lumia telefoner er kendt for deres enorme megapixel kamera og muligheden for at vælge telefonerne i flere forskellige farver.

Skulle uheldet ske for dig, at du taber din gamle eller nye Microsoft Phone mobil, og til din overraskelse får en telefon med knust glas, så kan du indlevere den til reparation hos os. Vi garanterer dig kvalitets reservedele samt professionel reparation af din Microsoft Phone.
På vores hjemmeside vil du finde priser på skærm reparationer af b.la. Microsoft Phone Lumia 640, Microsoft Phone Lumia 535 og Microsoft Phone Lumia 435. Finder du ikke din Microsoft Phone på listen af reparationer, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke laver den model, og du kan derfor henvende dig til en af vores afdelinger eller kontakt os på mail eller telefon.

Hurtig Microsoft Phone reparation Århus og Herning

Mange af vores Microsoft Phone reservedele er til at finde på vores værksteder i Århus og Herning. Her udfører vi hurtigt Microsoft Phone reparationer, og garanterer dig helt op til 2 års garanti på mange af reparationerne, som bliver udført på Microsoft Phone. Passer Århus eller Herning dig ikke, kan du også indlevere din Microsoft Phone til reparation i København. I alle vores afdelinger står vores medarbejdere klar til at supportere samt rådgive dig om de forskellige reparationer. Du kan uden bekymring indlevere din Microsoft Phone til reparation i København, Århus eller Herning.

Spørgsmål om Microsoft reparationspriser

Ved at klikke på de forskellige Microsoft Phone modeller, vil du finde prisen på din Microsoft mobil reparation. Fejler din telefon andet end de gængse reparationer kan du indlevere din Microsoft Phone til en diagnose. Vi vil undersøge din Microsoft Phone for fejl, skader samt mangler, og derefter kontakte dig med en uforpligtende pris på den nødvendige reparation.

Har du brug for akut rådgivning eller har du blot spørgsmål omkring din Microsoft Phone reparation, kan du kontakte os på tlf.: 70 77 77 07 alle dage fra 09 – 22. Du kan også sende os en mail på kundeservice@iexpert.dk. Uanset hvordan du kontakter os vil vores team af eksperter rådgive dig til den rette Microsoft Phone reparation.