LG mobil reparation

På denne side finder du information om reparationer af LG smartphone telefoner. Her finder du b.la. prisen på skærm udskiftning af den LG model du søger. Vi har opdelt modellerne op i deres pågældende mærke, så det er lettere for dig at finde din LG reparation.

De forskellige LG mærker som du vil finde på denne side, er, LG G, LG Optimus og LG Nexus. Vi har også lavet en kategori for LG telefoner, som ikke er tilknyttet til et bestemt mærke. Dem finder du under Andre modeller.

Skulle du være i tvivl om hvilken LG telefon du har, kan du indlevere din mobil i en af vores værksteder i København, Århus eller Herning. Du kan også kontakte vores kundeservice, som står klar til at rådgive dig til den rette LG mobil reparation.

Det er ikke kun skærm reparation vi foretager på LG mobiler. Vi udfører også andre reparationer, såsom:
Batteri skift,
Ørehøjtaler udskiftning,
Ladestik reparation,
Mikrofon udskiftning,
WiFi reparation,
Print reparation,
og meget mere.

Priserne på LG reparationer varierer afhængig af model og valgt reparation. En ting er dog sikkert, du skal ikke undvære din LG mobil i flere dage. Mange af LG reparationer bliver udført samme dag.

Vi stræber altid på at udføre de bedste reparationer, og dermed sikre kunden altid bliver tilfredshed efter endt reparation. Vi står inde for alle vores reparationer, og du kan derfor forvente hele 2 års garanti på vores LG skærm reparationer.

Aflevere din LG mobil i Århus og Herning

I vores to største afdelinger i Århus og Herning er du sikret en hurtig LG reparation. Du kan komme ind med din LG telefon når det passer dig bedst inden for vores åbningstider. Du har også muligheden for at indlevere din LG mobil til reparation i København. Afhængig af hvilken LG model det er, kan reparationstiden varierer ud fra dette. Inden start på alle reparationer vil vi informere dig om hvor lang tid reparationstiden vil tage.

Vi reparerer nye samt gamle LG mobiler

Hos iExpert betyder alderen på din telefon ikke noget. Selvom din model ikke er vist på siden kan vi starte ud med at tage et kig på den. Har du derfor den gamle LG mobil som er defekt eller ødelagt efter et tab, kan du med fordel indlevere den i en af vores afdelinger i København, Århus eller Herning. Hvis vi ikke har de nødvendige reservedele liggende til din LG model vil vi undersøge om det er muligt at anskaffe de rette reservedele for at reparere din LG mobil.

Kom forbi allerede i dag i København, Århus eller Herning, og aflevere din LG mobil til reparation.