Hurtig og effektiv batteriudskiftning

Er din iPhone SE begyndt at løbe hurtigt tør for batteri eller slukker den, bedst som du tror, du har masser af batteri tilbage? Så er det sandsynligvis selve batteriet, den er gal med, og ikke din oplader.

Batteriet har en begrænset levetid og skal ofte skiftes i løbet af din iPhone SE’s levetid. Et godt tip er at undlade hyppige opladninger, da det svækker batteriet på din iPhone SE og iPhones/mobiltelefoner generelt.

Batteriudskiftning af din iPhone SE uden tidsbestilling

Hos iExpert reparerer vi dit batteri samme dag, som du indleverer din iPhone SE. De fleste reparationer klarer vi på under en time, så du hurtigt kan få din iPhone med igen.

Du kommer blot forbi en af vores butikker i København, Aarhus eller Herning, hvor vi står klar til at tage imod. Er du ikke i nærheden af vores fysiske butikker, kan du også sende din iPhone SE til os til udskiftning af batteriet.

Vi er erfarne i reparation af iPhones og arbejder dagligt med udskiftning af batterier. Vi bruger kun de bedste reservedele, så din iPhone SE opnår samme kapacitet, som før batteriet begyndte at drille.

Gratis diagnose på din iPhone SE

Oplever du fortsat problemer med din iPhone SE efter udskiftning af batteriet kan vi gratis tilbyde at undersøge, hvor fejlen så ligger. Det kan være skærmen, kameraet, fugtskader m.m.