Effektiv iPhone 7 skærmreparation

Din spritnye iPhone 7 har fået det kedeligste mønster af dem alle – en splintret skærm! Det er superærgerligt, men der er heldigvis hjælp at hente.

Hos iExpert tager vores kompetente reparatører og teknikere hurtigt fat på at reparere eller udskifte skærmen på din iPhone 7, så den er klar til brug igen.

Reparation af iPhone 7 skærme er en af vores spidskompetencer. Vi har lang erfaring med at fikse iPhones, så du er sikker på en høj kvalitet samtidig med at vi holder prisen på reparationen i bund.

Find os i butikken eller på nettet

Hvis reparation af din smartphone skal gå hurtigst muligt, så kig ind i en af vores butikker rundt i landet. Vi udfører ekspres-reparationer på eget værksted, mens du venter. Det er ikke engang nødvendigt at bestille tid i forvejen – bare kom forbi.

Du finder vores butikker og værksteder i København, Århus og Herning.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@iexpert.dk, på telefon 70 77 77 07 eller som SMS på 26 66 69 39. Så får du et uforpligtende tilbud på en reparation af skærmen på din iPhone 7

Send din telefon med posten

Er du ikke i nærheden af vores butikker og værksteder i København, Aarhus eller Herning, så tager vi altså også imod via post.

Udfyld først formularen her på siden, hvor du oplyser dit navn og dine kontaktoplysninger, telefonens model, hvad du ønsker at få repareret og i hvilken afdeling, du ønsker at afhente din telefon igen efter reparationen.