iPhone 7 Plus batteriudskiftning

Er din iPhone 7 Plus begyndt at gå ud på trods af, at du lige har ladet den op? Eller falder den hurtigt i batteri-procent, selvom du ikke bruger den? Så er det sandsynligvis batteriet, som skal udskiftes. Batterier har en begrænset levetid, og hyppig opladning af din iPhone 7 Plus er ofte årsagen til ringere ydeevne, da batteriet svækkes.

Vi ved, at mobilen er en livline for de fleste. Derfor kan du aflevere din iPhone 7 Plus hos os i vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning og få den med hjem samme dag. Vi skifter batteriet på stedet og har ingen mellemmand, da det blot forlænger processen.

Vi arbejder dagligt med iPhones og kender de problematikker, som kan opstå med blandt andet batteriet. Vi går ikke på kompromis med batteriernes kvalitet, hvilket betyder, at din iPhone 7 Plus får samme kapacitet, som var den ny.

Hjælper et nyt batteri ikke på problemet med din iPhone 7 Plus, kan vi, uden beregning, tage din mobil ind og undersøge, hvor fejlen så ligger. Vi kontakter dig efterfølgende og fortæller dig, hvilken reparation, der skal til.